Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

άνευ τίτλου…

Τι γίνεται ρεεεε;
ή μάλλον καλύτερα (όπως είχε πει και ο Ιδρυτής) “ποιος κυβερνά επιτέλους αυτήν τη χώρα;” (σ.σ. επειδή ο μακαρίτης ήταν λιγάκι αθυρόστομος, πρέπει να το είπε κάπως διαφορετικά, για αυτό είμαι 101% σίγουρος!)
Μα τελικά κάνει ότι γουστάρει ο κάθε εισαγγελέας στην Ελλαδάρα μας; Και εν τέλει, τώρα που το θέμα είναι ακόμη φρέσκο, θα μας πει ο κ. Γουργουράκης και τα άλλα πέντε μέλη της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων που παραιτήθηκαν, τι ακριβώς είδαν στην ΓΑΔΑ και τα βρόντηξαν;
Είναι γνωστή η κόντρα Σανιδά (εισαγγελέα του Αρείου Πάγου) και Αρχής για την γνωμοδότηση του πρώτου αναφορικά με τις κάμερες του “ΣΙ-ΦΟΡ-ΑΪ” και την αρχή που είναι αρμόδια για την εποπτεία του συστήματος μέχρι την οριστική απόφαση του Σ.τ.Ε.
Αλλά από ότι φαίνεται, δεν πρόκειται μόνο για μια κόντρα μεταξύ αρχών και αρμοδιοτήτων (εδώ δεν μπορούν να βρουν ποιος δρόμος ανήκει που, στις κάμερες – που είναι σημαντικότατο κεφάλαιο στην συζήτηση περί ατομικών ελευθεριών – θα βρουν άκρη;). Το πράμα χοντραίνει ακόμη περισσότερο με την δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης, που κάλυψε – σε ομολογουμένως σύντομο χρονικό διάστημα – τον Εισαγγελέα και αποδέχτηκε την παραίτηση Γουργουράκη (διαμέσου του Σιούφα) σε χρόνο dt.
Πάμε σε κοινωνία “Μεγάλου Αδερφού” σιγά σιγά. Και φυσικά κρατώντας πάντα τα προσχήματα και τηρώντας τους νόμους του Κράτους αλλά αγνοώντας τον θεμελιώδη του Νόμο: το Σύνταγμα! Αυτό ντε, που επιτρέπει την συνάθροιση πολιτών. Γιαυτό έγραφα στις 17/11/2007 “μήπως είναι στημένη η όλη φάση με τους γνωστούς-αγνώστους;”
Γιατί το όλο θέμα αρχίζει να θυμίζει την φωτιά στην Γερμανική Βουλή πριν την άνοδο του Χίτλερ! Ρε μπας και ψάχνουμε νέους Εβραίους (γνωστοί – άγνωστοι) για να “σώσουμε” μετά τους νομοταγείς πολίτες από αυτούς;
Η Αρχή (τα μέλη της) δεν είναι και τόσο ανεξάρτητα, αφού διορίζονται από την Κυβέρνηση. Όμως τί είδαν τελικά αυτοί οι άνθρωποι και τι αντιμετώπιση εισέπραξαν για να τα μαζέψουν και να φύγουν τόσο γρήγορα;;

——————————–

Περί “Μεγάλου Αδερφού” πάλι: τι σκατά ηλεκτρονική κάρτα ασθενείας είναι αυτή που θέλει να λανσάρει το Υπουργείο Υγείας; Και το σημαντικότερο, γιατί θα έχει πλαφόν στις δαπάνες για κάθε ασθενή; Ρε δεν κοιτάνε να μαζέψουν τα κλεμμένα από τα ταμεία και να παράσχουν στο λαουτζίκο ΣΩΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ λέω εγώ…..

το καλύτερο κατασκεύασμα την σύγχρονης τεχνολογίας είναι το ελληνικό κράτος!

εδώ και 186 χρόνια πάει με αυτόματο πιλότο…