Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης Ναλμπάντης Κώστας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Σχόλιο – απάντηση Γκυρίνη σε Ναλμπάντη

ΓΚΥΡΙΝΗΣ - ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣΣε ένα σχόλιο – απάντηση στον Κώστα Ναλμπάντη, με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου για κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές (δείτε ΕΔΩ τη δήλωση Ναλμπάντη), προχώρησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Γράφει ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας:

“Για την ανακοίνωση του Κώστα Ναλμπάντη
Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση του κ. Κώστα Ναλμπάντη σχετικά με την υποψηφιότητά του στο δήμο Αλεξάνδρειας, και με ικανοποίησε το γεγονός ότι, τουλάχιστον, έστω και αργά, έχει συνειδητοποιήσει «πως τίποτα δεν είναι όπως πριν». Φυσικά και δεν είναι τίποτα όπως πριν.

Άλλωστε, ποιος θα φανταζόταν πριν λίγα χρόνια, πως ο ίδιος, θα ήταν ο εκλεκτός υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που λεηλάτησε πρώτα το ίδιο του το κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, και που κυβέρνησε τα 4 τελευταία χρόνια, με καταστροφικά αποτελέσματα για την χώρα και τους πολίτες.

Όσον αφορά τώρα, τα περί “ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ συμμετοχικό σύστημα διοίκησης και όχι το παλιό “δημαρχοκεντρικό” μοντέλο”, που αναφέρει στη δήλωσή του, θέλω να θυμίσω στους δημότες, ότι ο κ. Ναλμπάντης είχε μεγάλη συμμετοχή -από πολλά και έμμισθα πόστα – σε αυτό το παλιό μοντέλο διοίκησης που σήμερα τάχα “καταδικάζει”. Και μάλιστα, αυτό το παλιό μοντέλο, το υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς όμως, μόνο για την προσωπική του ανέλιξη και όχι προς όφελος του δήμου και των δημοτών.”