Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Βόλει ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Με το “δεξί” μπήκε το ’19

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια βόλεϊΤεράστιο διπλό για τις γυναίκες – Συνεχίζουν αήττητες οι παγκορασίδες – Ανώδυνη ήττα για τις κορασίδες

Μεγ. Αλεξ. Γιαννιτσων- ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 1-3

Τεράστια εκτός έδρας επιτυχία για το γυναικείο τμήμα. Κέρδισαν με 1-3 σετ τον μέχρι χθες αήττητο Μεγ. Αλεξ. Γιαννιτσών. Οι αθλήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια από το πρώτο σετ του αγώνα έδειξαν την ανωτερότητά τους. Πιάνοντας υψηλή απόδοση κέρδισαν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 20-25,πράγμα που έφερε χαλαρότητα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να χαθεί το δεύτερο με 25-15.

Από εκεί κι ύστερα όμως τα κορίτσια της Μαρίας Βασιλακάκη συνήλθαν, απέφυγαν τα λάθη και με όπλο την επίθεση πήραν τα δύο επόμενα σετ κι έφτασαν σε μία μεγάλη νίκη που θα τους βοηθήσει να πετύχουν το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Β’ Εθνική.
ΣΕΤ : 1-3 (20-25, 25-15, 19-25, 20-25)
Σύνθεση : Χατζοπούλου Δήμητρα, Μαυρούδη Δήμητρα, Δρίζη Έλσα, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Δαμιανίδου Ευαγγελία, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Μαρία, Παύλου Πέρσα, Γρηγοράκη Ιωάννα
Προπ. : Βασιλακάκη Μαρία

Αίας Κιλκίς – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-0
Ανώδυνη ήττα υπέστησαν οι κορασίδες το Σάββατο. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς η ομάδα δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει την πρώτη θέση και είναι μεταξύ δεύτερης και τρίτης. Έτσι η άπειρη ομάδα της Αλεξάνδρειας καθώς αποτελείται στην πλειονότητα από παγκορασίδες ηττήθηκαν από την ανώτερη ομάδα του Κιλκίς.
ΣΕΤ: 3-0 (25-15, 25-17, 25-20)
Σύνθεση : Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Δαμιανίδου Ευαγγελία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Χούχα Σοφία, Παπαδήμα Νάσια.
Προπ.: Βασιλακάκη Μαρία

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια βόλεϊΚρύα Βρύση – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-3
Ο αγώνας δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Αγωνίστηκαν ο πρώτος και αήττητος στην βαθμολογία με τον τελευταίο. Έτσι ο προπονητής του ΓΑΣ Γιάννης Σταυρόπουλος έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν και παιδιά που είχαν ελάχιστη συμμετοχή στους προηγούμενους αγώνες. Το ενθαρρυντικό είναι ότι τα παιδιά αυτά άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε κι έτσι φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
ΣΕΤ: 0-3 (7-25, 17-25, 13-25)
Σύνθεση :Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μάρτου Κατερίνα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Χούχα Σοφία, Μαβιδου Μαρία, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Γιοβανοπούλου Ελένη, Παύλου Μαρία.
Προπονητής : Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπον. : Χατζοπούλου Δήμητρα