Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Αλεξάνδρεια: ξεκίνησε η επανακατασκευή του δαπέδου του κλειστού του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου

Ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου «Επανακατασκευή δαπέδου κλειστού γυμναστηρίου 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Αλεξάνδρειας».

Ένα έργο που έχει ενταχθεί, με την υπ’ αρ. πρωτ. 92462/29.8.2017 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017 και υλοποιείται σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή συστήματος πολυουρεθανικού αθλητικού δαπέδου ελάχιστου συνολικού πάχους 9 mm επί του υπάρχοντος δαπέδου PVC.

Το έργο πρόκειται να αναβαθμίσει την ποιότητα του δαπέδου του κλειστού γυμναστηρίου, που χρησιμοποιούν εκτός από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου, αρκετοί τοπικοί Αθλητικοί σύλλογοι και Τμήματα Γυμναστικής.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε σχετικά με την έναρξη των εργασιών:
Λειτουργώντας βάσει Χρονοδιαγράμματος και με τη στήριξη του Γ.Γ.Α. κου Συναδινού τον οποίο και ευχαριστώ, υλοποιούμε ένα ακόμη έργο βελτίωσης των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου έτσι ώστε με το πέρας των εργασιών, ένα ασφαλές και σύγχρονο δάπεδο που θα αναβαθμίσει την λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξάνδρειας, θα τεθεί στη διάθεση των μαθητών, αλλά και των Αθλητικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται εκεί“.