Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας ευχαριστούν τα “Παιδιά της Άνοιξης”

Σε ευχαριστήριο τους το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας αναφέρουν τα εξής:

“Όλοι μας αναρωτιόμαστε, τι χρώμα έχει η αγάπη;
Πολλοί διερωτώνται, η αγάπη έχει χρώμα κόκκινο;
Όμως είναι γνωστό σε όλους και όλες ότι η αγάπη μπορεί να είναι και κόκκινη και κίτρινη και μαύρη και λευκή, γιατί η αγάπη είναι διαφορετική.

Η αγάπη της Άνοιξης μοιάζει, γιατί η Άνοιξη είναι πολύχρωμη.
Και τα «Παιδιά της Άνοιξης» μοιάζουν στη Άνοιξη και αυτό το έδειξαν στο παρελθόν πολλές φορές μέσα από τις δράσεις και την προσφορά αγάπης και στήριξης στα Άτομα με Αναπηρία στα 30 χρόνια παρουσίας του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας στο χώρο της Αναπηρίας.

Στις 7 Δεκεμβρίου στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια παρουσίασαν την ίδια ομορφιά της Άνοιξης και για άλλη μια φορά μας χάρισαν αυτή τη διαφορετική, πολύχρωμη Αγάπη τους. Τη σκόρπισαν απλόχερα σ’ όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωσή τους την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Χώρο Τεχνών Βέροιας.

Θερμά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στους συντελεστές και στους πρωταγωνιστές της μουσικοχορευτικής παράστασης «Σαν Παλιό Σινεμά». Το χιούμορ, η νοσταλγία, το γέλιο, η χαρά, η συγκίνηση, η μουσική, τα τραγούδια, γέμισαν το χώρο του θεάτρου.

Θερμές ευχαριστίες από τους μαθητές, από τις μαθήτριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν. Ημαθίας και του ΚΔΗΦ ΑμΕΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να βιώσουμε, μέρες γιορτών, όμορφα συναισθήματα.

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τη Διευθύντρια του κέντρου κ. Στογιάννη Κατερίνα και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση διαθέτοντας δωρεάν λεωφορείο και για τη μετακίνησή μας.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την πολύτιμη προσφορά τους στο Νομό μας στο χώρο της Αναπηρίας με την ευχή να δραστηριοποιηθούν και σε νέες δράσεις.