Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Μοσχοπούλου Όλγα

Τις Δομές Πρόνοιας του Δήμου Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε η Όλγα Μοσχοπούλου

Όλγα ΜοσχοπούλουΕπίσκεψη στις Δομές Πρόνοιας του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την Τετάρτη 19.12.2018 η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αλεξάνδρειας Όλγα Μοσχοπούλου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αυτές έχουν.

Η κυρία Μοσχοπούλου εξήρε το έργο των εργαζομένων, που υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να ανταποκριθούν στην πληθώρα των αναγκών που καλούνται να καλύψουν. Τόνισε δε την ανάγκη ενίσχυσης του τμήματος Πρόνοιας του Δήμου με ειδικευμένο προσωπικό (Κοινωνικούς Λειτουργούς), ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε για το ΚΑΠΗ του Δήμου, το οποίο και τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τους δημότες της Αλεξάνδρειας.


Τόνισε ότι το ΚΑΠΗ θα πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του. «Οφείλουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες των εργαζομένων, καθώς σε αυτούς οφείλεται η επιτυχία της δομής».

Όλγα Μοσχοπούλου

Το επόμενο χρονικό διάστημα και στο πλαίσιο ενημερωτικών συναντήσεων που έχει με εργαζόμενους σε δημοτικές υπηρεσίες και συνδημότες μας, η Όλγα Μοσχοπούλου θα συνεχίσει το κύκλο επισκέψεων σε υπηρεσίες και δομές του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και σε άλλους φορείς ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας.