Κατηγορίες
Μπρουσκέλης Νίκος Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Μπρουσκέλης: “δεν θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές – στηρίζω Ναλμπάντη”

Το πρωί της Δευτέρας βρέθηκα στο στούντιο του ράδιο AVENA 97,7 FM και στην εκπομπή του Ν. Λιολιόπουλου (για τα χρόνια πολλά και μια έκπληξη και σε αυτόν και στον Τ. Καμπάνη).

Καλεσμένος ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας Νίκος Μπρουσκέλης ο οποίος επιβεβαίωσε με δήλωσή του αυτό που είχα γράψει και είχα πει και σε βίντεο της Περισκόπησης, ότι δηλαδή δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Επίσης είπε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Κ. Ναλμπάντη (μια υποψηφιότητα, να προσθέσω εγώ, που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα).


Απαντώντας λοιπόν σε ερώτηση του έτερου Νίκου της ραδιοφωνικής παρέας ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είπε ότι δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, χωρίς να αφήσει κανένα απολύτως “κενό” για την πρόθεσή του αυτή.

Το παραπάνω το αιτιολόγησε λέγοντας ότι ήδη εδώ και αρκετό καιρό ασχολείται πιο ενεργά από ποτέ με τα κομματικά δρώμενα του ΚΙΝ.ΑΛ., ώστε να το κόμμα στο οποίο είναι μέλος να ετοιμαστεί για όλες τις εκλογικές “μάχες” του 2019. Επεσήμανε δε ότι όλα αυτά που κάνει στο πλαίσιο αυτό δεν του δίνουν το δικαίωμα αλλά και τη δυνατότητα να ασχοληθεί πλέον με τα δημοτικά από τη θέση του υποψηφίου συμβούλου

Εν ολίγοις, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο (λόγω … αναμονής εξελίξεων) να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. στις επόμενες εθνικές εκλογές, λέγοντας ότι το όνομά του όντως υπάρχει στον κατάλογο με αυτούς που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Ημαθίας του ΚΙΝ.ΑΛ.


Να το κλείσω κάπως… βαρετά, όμως επειδή οι νέοι φίλοι της Περισκόπησης είναι πολλοί θα πρέπει να το επαναλάβω: όποτε διαβάζετε κάτι στην Περισκόπηση είναι επιβεβαιωμένο από χίλιες δυο μεριές.

Για την περίπτωση Μπρουσκέλη και το αν θα ήταν υποψήφιος ή όχι στις δημοτικές εκλογές σας τα είχα αναφέρει, τη στιγμή που οι περισσότεροι είκαζαν περί του ακριβώς αντιθέτου. Το ίδιο ισχύει και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και όσα γράφονται ή λέγονται στα βίντεο.

Ό,τι γράφεται στην Περισκόπηση δεν είναι ευσεβείς πόθοι που έχουν προσωπικό ή άλλο χαρακτήρα. Ό,τι γράφεται έχει βάση και είναι γεγονός, όχι εικασία.