Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας ανοίγει τα φτερά του για να ταξιδέψει στις οθόνες της Ελλάδας και του εξωτερικού

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ΑλεξάνδρειαςΕπτά ταινίες από το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους επιλέχτηκαν από κοινό και κριτική επιτροπή μέσα από 33 ταινίες που μάγεψαν τους θεατές που παρακολούθησαν το φεστιβάλ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ιδιαίτερη γραφή του σεναρίου, οι ερμηνείες αλλά και η αποτύπωση σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων μέσα από ευρηματικούς τρόπους στην παραγωγή του δημιουργού υπήρξαν τα βασικά κριτήρια επιλογής των ταινιών.

Πρώτη στάση του κινηματογραφικού αυτού ταξιδιού αποτελεί το Edje Hill University Of England όπου στις 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η προβολή των ταινιών.


Ευχαριστούμε τους δημιουργούς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο φεστιβάλ καθώς και τον κ. Κουφονίκο Γιάννη για την πρωτοβουλία της συνεργασίας.

Επίσης ενημερώνουμε τους δημιουργούς πως άνοιξαν οι αιτήσεις για το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας .
Υποβολές ταινιών θα γίνονται μέσα από την πλατφόρμα του https://filmfreeway.com/Alexandreiashortfilmfestival.