Στο γραφείο του δημάρχου Γκυρίνη μαθητές γυμνασίου

Άγνωστο αν η χθεσινή συνάντηση των μαθητών των σχολικών μονάδων β’βάθμιας εκπαίδευσης με τον δήμαρχο Π. Γκυρίνη θα παράξει αποτέλεσμα.

Οι μαθητές πήγαν στο δημαρχείο. Καλά έκαναν, για να διεκδικήσουν. Αν δεν διεκδικείς (λογικά πράγματα, όχι ότι να ‘ναι…) στην ηλικία αυτή, τότε στα 30 σου θα ‘σαι έρμαιο του καναπέ σου και του καθενός που θα σ’ έχει υπνωτισμένο και υποχείριο του.

Ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι η διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας θα δει τα προβλήματα και θα προχωρήσει στη λύση τους. Δεν είναι όμως άγνωστα τα προβλήματα αυτά, ούτε χθεσινά είναι!! Χρονίζουν και είτε δεν επιλύονται καθόλου είτε γίνονται “μισοδουλειές” και στη συνέχεια αφήνονται στην τύχη τους.

Η διοίκηση Γκυρίνη, παρά τα όποια προβλήματα είχε στο συγκεκριμένο τομέα (και που συνδέονται κυρίως με σχέσεις μεταξύ προσώπων, που συχνά οδηγούσαν σε τραγελαφικές καταστάσεις που παρόμοιό τους δεν υπήρξε…) τα έχει πάει σχετικά καλά. Θα μπορούσε όμως να τα πάει ακόμη πιο καλά, ειδικά αν σε πολλά πράγματα πρυτάνευε η “κοινή λογική”.

ΟΦΕΙΛΕΙ να βρει τον τρόπο ώστε να πέσουν όσο περισσότερα λεφτά γίνεται στα σχολεία του Δήμου, στα σχολεία κάθε βαθμίδας.

* η φωτογραφία της ανάρτησης είναι από το roumlouki.gr

 

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:

Παρατείνονται έως 21/9/18 οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας
Δεκατέσσερις καθαριστές/καθαρίστριες θα προσλάβει για γυμνάσια και λύκεια ο Δήμος Αλεξάνδρειας
Δήμος Αλεξάνδρειας: ενημέρωση για το εφάπαξ ειδικό βοήθημα για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού
Μήνυμα του δημάρχου Π. Γκυρίνη για την 106η επέτειο από την Απελευθέρωση της Αλεξάνδρειας
Συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας στις 31/10