Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Αρκετά τα πολιτικά “πηγαδάκια” στη Γιορτή της Πίτας

Αρκετά ήταν τα πολιτικά “πηγαδάκια” που στήθηκαν με την ευκαιρία της παρουσίας μελών της τοπικής πολιτικής σκηνής στη 15η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας, που έγινε στην Αλεξάνδρεια.

Νυν και επίδοξοι μελλοντικοί δήμαρχοι και σύμβουλοι, νυν και φερόμενοι ως υποψήφιοι βουλευτές, πολιτευτές κλπ βρήκαν ευκαιρία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γιορτή να κάνουν είτε ομαδικά είτε ατομικά συναντήσεις, επισκέψεις στα περίπτερα των συλλόγων ενώ έγιναν συζητήσεις όλων με όλους – κυρίως για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές αλλά και για τις εθνικές.


Φυσικά δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις προς την Περισκόπηση, με αφορμή και το τελευταίο βίντεο-σχόλιο που αναρτήθηκε (δείτε το ΕΔΩ) λίγες μόλις ώρες πριν από τη Γιορτή.

15η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας

Επίσης δεν έλειψαν και οι δημόσιες επιβεβαιώσεις, από συγκεκριμένους πρωταγωνιστές των τελευταίων εξελίξεων, όλων όσων ακούστηκαν στο βίντεομια ακόμη απόδειξη πως ότι βγαίνει μέσα από την Περισκόπηση (και αφορά ΟΛΟΥΣ τους υπό διαμόρφωση σχηματισμούς) είναι έγκυρο, επιβεβαιωμένο και τριπλοτσεκαρισμένο.