Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας

Ξεκινούν μεγάλα έργα της ΔΕΥΑ Νάουσας

σωλήνες ύδρευσηςΣε φάση ανακήρυξης του αναδόχου βρίσκεται το έργο «Κεντρικοί Εξωτερικοί Αποχετευτικοί Αγωγοί Πεδινών Οικισμών Διευρυμένου Δήμου Νάουσας» της ΔΕΥΑΝ.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 6.819.371 ευρώ και αφορά την κατασκευή των κεντρικών αποχετευτικών αγωγών των Τ.Κ. Επισκοπής, Κοπανού, Χαρίεσσας, Αγγελοχωρίου και Πολυπλατάνου και τη σύνδεσή τους με το κεντρικό δίκτυο.

Στο έργο περιλαμβάνεται η κατασκευή και δύο αντλιοστασίων (υποστηρικτικού και κύριου) στην περιοχή Αγγελοχωρίου, για την προσαγωγή των λυμάτων των τεσσάρων οικισμών.

Ένα ακόμη έργο της ΔΕΥΑΝ που ξεκινά σύντομα είναι το έργο «Εγκατάσταση συστήματος αντλιοστασίου με νέα υδατοδεξαμενή υδροδότησης τοπικής κοινότητας Επισκοπής», που αφορά τη νέα υδατοδεξαμενή της Τ.Κ. Επισκοπής.

«Είναι δύο ακόμη σημαντικά έργα της ΔΕΥΑΝ, στο πλαίσιο της δέσμευσης της διοίκησής μας για την αναβάθμιση των υδρευτικών και αποχετευτικών υποδομών του Δήμου Νάουσας και της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας» τονίζει ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.