Κατηγορίες
αθλητικά Αλεξάνδρεια

Επιτυχημένος (πολλές συμμετοχές και καλή διοργάνωση) ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια με μεγάλη επιτυχία ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου.

Η διοργάνωση του αγώνα έγινε από το σύλλογο Αθλητισμός-Φύση-Πολιτισμός σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας και σε αυτή συμμετείχαν πάρα πολλοί δρομείς από την περιοχή καθώς και από πολλά μέρη της χώρας (ενδεικτικά, από Κοζάνη, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά).

Οι δρομείς συμμετείχαν σε τρεις διαφορετικούς αγώνες: των 1000 μέτρων οι μικρότεροι (το Gidas Fun Run) και των 5 και 10 χιλιάδων μέτρων (οι μεγαλύτεροι σε ηλικία).

Ήταν μια ακόμη καλή εκδήλωση – που θα πρέπει η τοπική Αρχή να εξακολουθήσει να τη στηρίζει, όπως τη στηρίζουν και τα τοπικά καταστήματα και επαγγελματίες. Μια εκδήλωση η οποία δεν θα είχε καμιά απολύτως τύχη αν δεν υπήρχε και η συνδρομή δεκάδων εθελοντών, που είτε ατομικά είτε μέσα από φορείς και συλλογικότητες (όπως π.χ. το τοπικό τμήμα του ΕΕΣ ή σύλλογοι) βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωσή της.

Μια διοργάνωση τέτοιου τύπου κρίνεται αν είναι επιτυχής ή όχι από δυο πράγματα: από τη συμμετοχή αλλά και από την προετοιμασία που έγινε για αυτή. Και ο 2ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου τα πήγε πολύ καλά και στα δυο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στους συμμετέχοντες που γέμισαν το πρωί της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου τους δρόμους της Αλεξάνδρειας.