Μήνυμα του βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρ. Αντωνίου για τη νέα σχολική χρονιά

Χρήστος Αντωνίου Ημαθία ΣΥΡΙΖΑΜε αφορμή τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρ. Αντωνίου αναφέρει σε μήνυμά του τα ακόλουθα:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς , θα ήθελα να εκφράσω στις μαθήτριες , στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.
Το Υπουργείο Παιδείας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η φετινή χρονιά να πάει ακόμα καλύτερα από τις προηγούμενες τόσο με την έγκαιρη στελέχωση των εκπαιδευτικών μονάδων με προσωπικό (19.480 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών), όσο και με την ενίσχυση των δομών ειδικής αγωγής και την έγκαιρη αποστολή των βιβλίων στα σχολεία.

 


Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η Παιδεία είναι κινητήριος δύναμη για την πρόοδο και την ευημερία κάθε κοινωνίας όχι μόνο με τη μετάδοση γνώσεων αλλά και με τη μεταλαμπάδευση των αξιών του πολιτισμού και του ανθρωπισμού , εύχομαι υγεία και δύναμη στο ταξίδι της γνώσης που ξεκινάει αύριο.

Καλή σχολική χρονιά!»

 

 

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:

Άρθρο Βεσυρόπουλου στo Capital.gr: “Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα μετράει μέρες.”
Ερώτηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου στον Υπουργό Οικονομικών για τα 127 Δημόσια ακίνητα της Ημαθίας που...
Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ): «Η αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει οδη...
Μήνυμα του βουλευτή Ημαθίας Χρήστου Αντωνίου για την επέτειο απελευθέρωσης των 3 πόλεων της Ημαθίας
Μήνυμα του βουλευτή Ημαθίας Χ. Αντωνίου για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου