Κατηγορίες
άρθρα πολιτική

Τ. Μπαρτζώκας για τον ανασχηματισμό: Ο μέγας ταχυδακτυλουργός της πολιτικής επιχειρεί να «μαγέψει» τα πλήθη με «μαγικές μετακινήσεις»…

σχολιάζει ο Τ. Μπαρτζώκας

“Mέσω του δήθεν ανασχηματισμού της κυβέρνησής του, ο κύριος Τσίπρας, όντας μέγας ταχυδακτυλουργός της πολιτικής επιχειρεί να «μαγέψει» τα πλήθη, με «μαγικές μετακινήσεις», επιχειρώντας πλασματικά να μετακινήσει την «πρώτη φορά Αριστερά» προς τα κεντροαριστεροδεξιά, περίπου όπως κάνουν οι ταχυδακτυλουργοί. Μόνο που στην περίπτωση του δήθεν «μάγου Τσίπρα» έχουμε να κάνουμε με εύκαιρους και πρόθυμες για την καρέκλα.

Η κυβέρνηση αχταρμάς του πιο αποτυχημένου πρωθυπουργού της μεταπολίτευσης, είναι η τελευταία κυβέρνηση ενός θίασου τυχοδιωκτών της πολιτικής καρέκλας και δεν έχει κανένα αντίκρισμα στην κοινωνία.

Μέσω ανακύκλωσης φθαρμένων προσώπων, με… «μπότοξ» και με μεταγραφές «Γ’ εθνικής κατηγορίας», η νέα κυβέρνηση του νεοΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, με ολίγον από παλιό καλό ΠΑΣΟΚ και γερές πινελιές παλιάς δεξιάς, όχι μόνο δεν αλλάζει το πολιτικό κλίμα αλλά κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη για έναν άμεσο και πραγματικό κυβερνητικό (ανα)σχηματισμό και μια Νέα Διακυβέρνηση, που μόνο μέσω των εκλογών μπορεί να συμβεί.

Τάσος Μπαρτζώκας
Πολιτευτής ΝΔ