Κατηγορίες
αθλητικά μπάσκετ

Στις 20 Αυγούστου ξεκινά την προετοιμασία του ο Φίλιππος Βέροιας

Φίλιππος Βέροιας μπάσκετΗ διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει ότι η πρώτη συνάντηση της ομάδας για την αγωνιστική σαιζόν 2018-19 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 15.30 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.

Πριν την έναρξη της προπόνησης θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός. Στην πρώτη συνάντηση καλούνται (με αλφαβητική σειρά) οι κάτωθι αθλητές: Βάλλιος Βασίλης, Γιαντσιδιώτης Σπύρος, Καβαργύρης Φώτης, Καντάρκος Ρίζος, Κοθράς Ευθύμης, Παραπούρας Φαίδων, Παπαδόπουλος Νίκος, Πονόπουλος Γεώργιος, Ποταμόπουλος Κυριάκος, Σισμάνης Βαγγέλης, Σουτζόπουλος Δημήτρης, Τόκας Αλέκος, Τόκας Παύλος, Τσεσμετζίδης Δημήτρης, Τσιακλάγκανος Γιώργος, Χόργος Γιάννης.

Κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας των προπονήσεων, οι αθλητές θα υποβληθούν παράλληλα και σε όλες απαραίτητες καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, όπου και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μακεδονικό σε νοκ αουτ αγώνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας 2018-19.

Σε περίπτωση νίκης, ακολουθεί στις 19 Σεπτεμβρίου, επίσης νοκ αουτ, εντός έδρας αγώνας με τον Εθνικό Πειραιώς, ομάδα Α2 Εθνικής Κατηγορίας.