Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (βόλεϊ): ανακοίνωσε και νέα συνεργασία με προπονητή

Σε συνέχεια της ενημέρωσης σχετικά με τη συνεργασία του με προπονητές (δείτε ΕΔΩ), από τη διοίκηση του τμήματος πετοσφαίρισης του Γ. Α. Σ. Αλεξάνδρεια ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 27 Αυγούστου η έναρξη συνεργασίας με τον Ιωάννη Σταυρόπουλο.

Στο σχετικό δελτίο του του ΓΑΣ αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Η διοίκηση του τμήματος πετοσφαίρησης του Γ. Α. Σ. Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο και πολλά υποσχόμενο προπονητή και πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής κ. Σταυρόπουλο Ιωάννη.


Ο νέος “coach” θα στελεχώσει το ήδη υπάρχον προπονητικό “team”, δημιουργώντας έτσι μία πολύ δυνατή προπονητική ομάδα, απ τις κορυφαίες στην ομοσπονδία μας!

Ο κ. Σταυρόπουλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2004 όντας ο δημιουργός της τοπικής ομάδας βόλεϊ Κουφαλίων. Συγκρότησε και προπονούσε όλα τα αγωνιστικά και μη τμήματα επί μια δεκαετία (μίνι, παγκορασίδες, κορασίδες, γυναίκες). Τα δέκα αυτά χρόνια σημείωσε πολλές επιτυχίες στην Ε.ΠΕ.Σ. Θεσσαλονίκης με τις ομάδες που προπονούσε έχοντας αντιμετωπίσει κορυφαίες ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως ο ΠΑΟΚ κι ο Άρης.

Από το 2014 έως και την φετινή σεζόν καθόταν στο πάγκο του Α. Ο. Καβακλιωτών και στην ομάδα του Βαθύλακου(όπου ήταν κι ο δημιουργός της). Κι αυτά τα χρόνια οι ομάδες του πρωταγωνίστησαν παίζοντας αρκετούς τελικούς στην Ε.ΠΕ.Σ.Θ.! Κορυφαίες στιγμές όμως στην δεκατετράχρονη προπονητική του καριέρα ήταν, όταν αθλήτριες του αγωνίστηκαν στις εθνικές ομάδες ή πήραν μεταγραφή σε ομάδες τις Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι πρότινος υπήρξε και αθλητής του βόλεϊ αγωνιζόμενος στην θέση του πασαδόρου.

Η μεγάλη οικογένεια του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας Καλώς ορίζει τον κ. Σταυρόπουλο Ιωάννη στην ομάδα της πόλης μας.

Ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες!”