Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Έκκληση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας για σχολικά είδη

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας απευθύνει έκκληση σε πολίτες, επιχειρήσεις, συλλόγους να συνεισφέρουν στην συγκέντρωση σχολικών ειδών.

Τα σχολεία ξεκινούν τη λειτουργία τους, και αρκετές οικογένειες αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στην απόκτηση βασικών και απαραίτητων, για την πρόοδο των παιδιών τους, σχολικών ειδών και εκπαιδευτικού υλικού.

 

Λόγω της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας απευθύνουμε θερμή έκκληση σε πολίτες, συλλόγους, φορείς, καταστηματάρχες και επιχειρήσεις να συνεισφέρουν βασικά σχολικά είδη όπως τετράδια, μολύβια, στυλό, σχολικές τσάντες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, γόμες, ξύστρες, πλαστελίνες, κασετίνες, κλπ .

Τα παραπάνω μπορεί να είναι είτε καινούργια ή και από δεύτερο χέρι σε καλή κατάσταση.

Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να χαμογελούν και να αντικρίζουν με αξιοπρέπεια την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας, που στεγάζεται στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Αλεξάνδρεια, και λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες από 8:00 π.μ έως 4:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα: 23330 53071 και 23330 53072.