Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική

Τι γράφει ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ για την αναβολή της παράστασης “Εκκλησιάζουσες”

Διαβάζω σε site την ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΚΕΔΑ, Μαν. Σταυρή, που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικά με την ανακοίνωση που έβγαλε τη εταιρία παραγωγής που θα ανέβαζε την παράσταση “Εκκλησιάζουσες” στην Αλεξάνδρεια. Η παράσταση τελικά αναβλήθηκε (την άποψή της για λόγους που οδήγησαν στην αναβολή τους αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωσή της).

Επειδή δεν παρακολουθώ τον κάθε λογαριασμό του κάθε αιρετού, θα την παραθέσω όπως τη βρήκα, με τον ίδιο τρόπο που παρέθεσα και την ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής του έργου:

“Οι δημιουργοί της τέχνης και του πολιτισμού, ενεργώντας ως ψυχροί έμποροι , αφού πρώτα είχαν σκεφθεί ότι θα ήταν καλό ένα πέρασμα από το δήμο της Αλεξάνδρειας, …

… ακριβώς την επόμενη ημέρα της παράστασης στην Βέροια, στην συνέχεια έκριναν πως ο μικρός δήμος των 42.000 πολιτών της Αλεξάνδρειας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα δικά τους υψηλά στάνταρς και αποφάσισαν να αλλάξουν διαδρομή.

Επρεπε όμως να δικαιολογήσουν αυτήν την αλλαγή και ένα δυνατό σενάριο που θα έστρεφε αλλού τα βέλη, γι΄αυτούς είναι εύκολη υπόθεση.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς η δικαιοσύνη δεν κρίνει με ανυπόστατα, φανταστικά και συκοφαντικά σενάρια, αλλά με αποδείξεις.

Η συνέχεια στις αίθουσες ….. όχι τις θεατρικές αλλά των δικαστηρίων. Κρίμα…..”