Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια παιδεία

Ένα νέο ιδιωτικό ΚΔΑΠ ανοίγει σύντομα στην Αλεξάνδρεια

Στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2018-2019 η Ε.Ε.Τ.Α.Α. εξέδωσε τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων αξίας τοποθέτησης.

Όσοι ωφελούμενοι επιθυμούν να ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των VOUCHER τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του νέου ιδιωτικού Κ.Δ.Α.Π. Αλεξάνδρειας Στάκταρη Βασιλική (απόφοιτη της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Ιωαννίνων) στο τηλέφωνο 6945756885.
Το νέο Κ.Δ.Α.Π θα λειτουργήσει στην Αλεξάνδρεια στην οδό Ελ. Βενιζέλου – Νικ. Πλαστήρα (γωνία).

Λίγα λόγια για το νέο ιδιωτικό Κ.Δ.Α.Π Αλεξάνδρειας:

Σκοπός η δημιουργική απασχόληση των παιδιών (5-12 ετών) για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας εκτός σχολείου.

Με οδηγό το καταρτισμένο προσωπικό ετοιμάζεται για τα παιδιά ένας χώρος έμπνευσης, δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης.

Στοιχεία που θα κατακτηθούν μέσα από τα εικαστικά εργαστήρια (ζωγραφική, χειροτεχνίες, κατασκευές), το θεατρικό παιχνίδι (χορός, κίνηση, μουσική), τη φιλαναγνωσία, τα επιτραπέζια παιχνίδια, το κουκλοθέατρο, το θέατρο σκιών, τις φυσικές επιστήμες, τα μαθηματικά, τις ξένες γλώσσες με κυρίαρχο όλων το παιχνίδι που ο εκπαιδευτικός του χαρακτήρας είναι αδιαμφισβήτητος και μέσα από το οποίο το παιδί:

  • έρχεται σε επαφή με τα συναισθήματα του και μαθαίνει έννοιες όπως συνεργασία και ομαδικότητα
  • αναπτύσσει κοινωνικές δεξιότητες, φαντασία, δημιουργικότητα
  • καλλιεργεί την αυτοεκτίμηση και την εικόνα του εαυτού του.

Το όνομα – έκπληξη του νέου αυτού χώρου, που ετοιμάζεται με αγάπη και με αίσθημα ευθύνης για την αποστολή του, θα σας το πούμε τις επόμενες ημέρες.

Οι ωφελούμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας την υπεύθυνη του νέου ιδιωτικού Κ.Δ.Α.Π. Αλεξάνδρειας, παιδαγωγό Βασιλική Στάκταρη, στο τηλέφωνο 6945756885.