Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου το 1ο SUMMER CAMP BEACH VOLLEY της ΕΣΠΕΜ στην Αλεξάνδρεια

Το 1ο SUMMER CAMP BEACH VOLLEY της ΕΣΠΕΜ θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 (κατηγορία Κ17) και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 (κατηγορία Κ19) στην Αλεξάνδρεια στην τοποθεσία Αμφιθέατρο – Κολυμβητήριο.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας συμμετέχει στους αγώνες του 1ου SUMMER CAMP BEACH VOLLEY το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 με δυο ομάδες Πουρλιοτοπούλου – Μπλαχάβα και Δαμιανίδου –Χούχα και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 με τις Μαυρούδη –Δαμιανίδου.

Ώρα έναρξης των παιχνιδιών 9:00 και τις δύο μέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Στην ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ του ΓΑΣ αναφέρονται επίσης τα εξής:


“Η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει τα κορίτσια μας να εδραιωθούν σε έναν θεσμό του SUMMER CAMP BEACH VOLLEY που είναι σχετικά νέος και εντυπωσιακός ειδικά για τις περιοχές που δεν έχουν θάλασσα !!! Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου στην γιορτή του Βόλεϊ που γίνεται στην πόλη μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας σε σας που μας στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια και κάνετε το βόλεϊ στην Πόλη της Αλεξάνδρειας σημαντικό κομμάτι της αθλητικής μας ζωής είτε στα κλειστά γήπεδα είτε στην άμμο.
Με την βοήθεια του κόσμου η Ομάδα των Γυναικών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας έφτασε στην Β εθνική Και το ευχάριστο είναι ότι παρέμεινε!!! Έτσι το αγωνιστικό έτος 2018-2019 ελπίζουμε με ακόμη καλλίτερη παρουσία στην πολύ δύσκολη κατηγορία της Β εθνικής.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.”