Κατηγορίες
παιδεία

Στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας ο υφυπουργός Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκης

Στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ημαθία ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Μαιου το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας.

Ο υφυπουργός, αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου, αναφέρθηκε σε ζητήματα που απασχολούν τα επαγγελματικά λύκεια και την επαγγελματική εκπαίδευση, για την οποία όπως ανέφερε γίνεται από την Πολιτεία μεγάλη προσπάθεια να ενισχυθεί σημαντικά.

Κατά την επίσκεψή του στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας ο υφυπουργός ανήγγειλε την ίδρυση σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και στην Αλεξάνδρεια (το τμήμα που τώρα λειτουργεί αποτελεί παράρτημα του Σχολείου της Νάουσας).

Τον υφυπουργό συνόδευαν στην επίσκεψή του ο βουλευτής Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρήστος Αντωνίου και η προϊσταμένη της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αν. Μαυρίδου ενώ στο σχολείο τον υποδέχθηκαν η διευθύντριά του και εκ μέρους της Τοπικής Αρχής ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Αλεξάνδρειας Στ. Γκιουρτζής.