Κατηγορίες
διαδίκτυο τεχνολογια - υπολογιστές - διαδίκτυο

Μια “φορολογική” εφαρμογή για κινητές συσκευές που λύνει τα χέρια

Μια εξαιρετική εφαρμογή για το κινητό σας, που θα σας λύσει τα χέρια σε μεγάλο βαθμό, έχουμε να σας προτείνουμε σήμερα.
Την εφαρμογή ανέπτυξε (και συνεχίζει να εξελίσσει) ο καλός φίλος – με καταγωγή από το Πλατύ Ημαθίας – προγραμματιστής Μηνάς Χαντζίδης.

Το όνομα της εφαρμογής είναι “Taxis Smart App” και μέσα από αυτή ο χρήστης έχει τη δυνατότητα – μπαίνοντας με τους κωδικούς του taxis να κάνει αναζήτηση και να προχωρήσει στην εκτύπωση μιας σειράς εντύπων που όλοι χρησιμοποιούμε στις καθημερινές (ή λιγότερο καθημερινές) συναλλαγές μας.

Τι μπορείτε να κάνετε με τη συγκεκριμένη εφαρμογή; Δείτε:

μπορεί να γίνει αναζήτηση της εκκαθαριστικής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, αναλυτικής κατάσταση για μισθώματα ακινήτων, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, των κληρώσεων της ΑΑΔΕ κλπ.

Με τις αναβαθμίσεις που γίνονται σταδιακά θα καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος των εγγράφων που σχετίζονται με τα φορολογικά και μόνο με το πάτημα κάποιων κουμπιών να εξοικονομηθεί πολύτιμος χρόνος για τους χρήστες – φορολογούμενους.

Taxis Smart App

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε στην android κινητή συσκευή σας από το Play Store της Google, γράφοντας “Taxis Smart App” ή απλά επιλέγοντας την εικόνα της εφαρμογής πιο πάνω.