Κατηγορίες
αθλητικά ποδόσφαιρο

Κέρδισε μέσα στην Αλεξάνδρεια τον ΠΑΟΚ η Αγκαθιά – ήττα και αποκλεισμός για τα Τρίκαλα απ’ τη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Αγκαθιάς κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, σε σκορ 0-3, και έτσι ο πρωταθλητής της Α1 θα κριθεί στο επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων.

Η Αγκαθιά σημείωσε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δυο στο δεύτερο και με το σκορ αυτό αλλά κυρίως με το ψυχολογικό προβάδισμα που της έδωσε η νίκη της μέσα στην Αλεξάνδρεια επί του ΠΑΟΚ “πήγε” τα παιχνίδια του play off σε τρίτο παιχνίδι. Όλα λοιπόν θα κριθούν στο επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων. Τα γκολ σημείωσαν για τη Νίκη Αγκαθιάς οι Ζαρογιάννης, Λίτσι, Σιδηρόπουλος.

Απ’ την άλλη, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων που αγωνίστηκε με τη Νίκη Βόλου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στην Κατερίνη, δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά το θεσμού.


Η ομάδα των Τρικάλων ήταν από την αρχή του παιχνιδιού πίσω στο σκορ (ήδη στο 4ο λεπτό είχε δεχθεί το πρώτο γκολ) και παρά τις προσπάθειες των παικτών και κάποιες πραγματικά άτυχες φάσεις ακόμη και λίγο μετά το πρώτο γκολ των Βολιωτών (με πρωταγωνιστή τον Κίτσα) ηττήθηκε με 4-1.

Το σκορ αδικεί την ημαθιώτικη ομάδα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που θα μπορούσε να σημειώσει τέρμα και να ανατρέψει έτσι την πορεία του παιχνιδιού. Δυστυχώς το πρώτο γκολ των Τρικάλων ήρθε πολύ αργά (στο 86, με τον Τσουλχάι) ενώ η Νίκη σημείωσε δυο ακόμη τέρματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η ομάδα του Βόλου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Νέο Αμφίλοχο.