Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Αλεξάνδρεια: Μήπως ήρθε η ώρα και για άλλα φανάρια στην Ελ. Βενιζέλου;;;

Τα συμβάντα που σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαΐου στη στροφή για Γιαννιτσά, επί της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας (στο τμήμα της που περνάει μέσα από την Αλεξάνδρεια) αναδεικνύουν την αναγκαιότητα να τοποθετηθεί επιτέλους ένα φανάρι στο σημείο.

Η κίνηση είναι ήδη επιβαρυμένη, ο χρόνος αναμονής για τα οχήματα που “βγαίνουν” από Σχοινά – Γιαννιτσά είναι μεγάλος ενώ τώρα που έρχεται το καλοκαίρι πολλοί οδηγοί θα διέρχονται από το σημείο με προορισμό τις ακτές της Πιερίας και θα είναι αναγκασμένοι να περιμένουν πολύ μέχρι να εισέλθουν στην Ελ. Βενιζέλου (το τμήμα της Π.Ε.Ο. που περνά μέσα από την Αλεξάνδρεια έχει αυτή την ονομασία).

Φυσικά το καλοκαίρι η ίδια εικόνα θα υπάρχει κατά την επιστροφή των εκδρομέων από την Πιερία, στη συμβολή της 28ης Οκτωβρίου με την Ελ. Βενιζέλου. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που η τροχαία βγάζει το προσωπικό της στο δρόμο, για να εξομαλυνθεί λίγο η κατάσταση – και στα δυο σημεία.

Μήπως λοιπόν, για να μπει μια σειρά και για να μην ταλαιπωρούνται άδικα οι οδηγοί, θα πρέπει να μπουν φανάρια;;; Τουλάχιστον στη στροφή για Γιαννιτσά, που (θεωρητικά) είναι πιο εύκολο.

Αν είναι να περιμένουμε την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης, τότε θα περάσει ένα ακόμη καλοκαίρι με απίστευτη ταλαιπωρία και ίσως περιστατικά όπως τα προαναφερόμενα.

Το αν είναι υπεύθυνος για να στήσει τα φανάρια ο Δήμος Αλεξάνδρειας ή Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, αυτό ας το δουν αυτοί που πρέπει…