Κατηγορίες
αυτοδιοίκηση τοπική επικαιρότητα

Προς υποψηφιότητα Χαλκίδη (υπό μια προϋπόθεση) κλίνει ο Κούγκας

Είδα και άκουσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συνέντευξη του Σάκη Κούγκα, πρώην αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας και σημαντικού στελέχους (επί τουλάχιστον 40 χρόνια) της συντηρητικής παράταξης στην περιοχή της Αλεξάνδρειας.
Ας το πάρουμε λίγο από την αρχή. Ο Κούγκας δεν είναι χθεσινός, ούτε μια προσωπικότητα που είναι αδιάφορη. Άλλωστε η εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου με τις περισσότερες ψήφους από όλους του συνυποψηφίους του λέει πολλά.

Ο Κούγκας μίλησε στο τοπικό ραδιόφωνο το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, 3 Απριλίου 2018, και είπε πολλά – κάνοντας και μια αναδρομή σε όσα έγιναν τα τελευταία 35 χρόνια στα αυτοδιοικητικά (αλλά και για τα συνεταιριστικά με τα οποία είχε εμπλακεί για περίπου 20 χρόνια).

Αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή στα της τοπικής αυτοδιοίκησης της Αλεξάνδρειας (από τον παλιό δήμο Αλεξάνδρειας και τον Μπρουσκέλη μέχρι τον Πουρλιοτόπουλο, το Δημούλη και τους Δημητριάδη και Γκυρίνη), Σάκης Κούγκας μπήκε στο ψητό. Στα της τωρινής κατάστασης.

Από τα οποία φάνηκε ότι βαθμολογεί με βαθμό κάτω από τη βάση τη διοίκηση Γκυρίνη ενώ τάσσεται υπέρ της μοναδικής έως τώρα διακηρυχθείσας υποψηφιότητας, αυτής του Μιχάλη Χαλκίδη  με μια προϋπόθεση που ίσως να τον κάνει να το ξανασκεφτεί – αφήνοντας μια πόρτα ανοιχτή προς Δημητριάδη, αν κατέβει το ‘19.

Δείτε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ, στο site του Ράδιο AVENA.