Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Κίμων Παράσχου: “Τι σκάψανε;;; Πρέπει να υπάρχει ύψωμα δίπλα από το κανάλι”

Σε ένα θέμα που ο ίδιος ανέδειξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας, δηλαδή σε μια δαπάνη για εργασίες με χωματουργικά που πέρασε από το Δ.Σ. στις 14/7/2017, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Ράδιο ΑΒΕΝΑ 97,7 ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Κίμωνας Παράσχου.

Σε σχέση με όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο στις 3 Μαρτίου, στη συνέντευξή του ο Κίμων Παράσχου ήταν πιο αναλυτικός – δείτε το βίντεο από το Δ.Σ. στο τέλος της ανάρτησης.

Όπως είπε στο τοπικό ραδιόφωνο, έκανε κάποιες επαφές για να μάθει λεπτομέρειες για τη φύση του θέματος ενώ συμπλήρωσε ότι σίγουρα υπάρχουν και άλλα παρόμοιο τιμολόγια για συναφές αντικείμενο (παρεμβάσεις, απομάκρυνση φερτών υλικών) και σε άλλες δημοτικές ενότητες.

Επεσήμανε δε ότι βάσει των στοιχείων που έχει, υπάρχουν τιμολόγια τα οποία αν αθροιστούν φαίνεται ότι σε διάφορες περιοχές στην περιοχή της Δ.Ε. Αντιγονιδών σκάφτηκαν ή μεταφέρθηκαν συνολικά 23.048 κυβικά μέτρα, δηλαδή περίπου 1.153 αυτοκίνητα των 20 κυβικών μέτρων.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη είναι απαραίτητο να δοθούν στους δημότες από το Δήμο και τη δημοτική Αρχή εξηγήσεις για το τι ακριβώς είναι αυτά τα 23.048 κυβικά μέτρα, μια ποσότητα τεράστια.

Δείτε στο επόμενο βίντεο τι ακριβώς είπε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Κίμωνας Παράσχου για το θέμα: