Κατηγορίες
Ημαθία πολιτική

Ευχαριστήριο από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Εκλογής Συνέδρων Ημαθίας

Οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, που θα γίνει στην Αθήνα από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2018, δεν πραγματοποιήθηκαν στις 11 Μαρτίου 2018 μετά τη δήλωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά και με δεδομένο το γεγονός ότι στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν όλοι όσοι δήλωσαν τη πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι Σύνεδροι.
Όμως, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα ήταν πολλοί αυτοί που δούλεψαν εθελοντικά για την πραγματοποίηση της εκλογικής διαδικασίας σε άριστο κλίμα και με άριστο τρόπο.

Γι’ αυτό, ως Υπεύθυνος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Εκλογής Συνέδρων για τον Νομό Ημαθίας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά:

• Τους Δημάρχους Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας για την ευγενική παραχώρηση χώρων όπου θα πραγματοποιούνταν οι προγραμματισμένες για τις 11 Μαρτίου 2018 εκλογές συνέδρων.
• Τους Υπεύθυνους Εκλογικών Κέντρων, τους Προέδρους των Εφορευτικών Επιτροπών και τα Μέλη αυτών στα πέντε (5) Εκλογικά Κέντρα του Νομού Ημαθίας, για την εθελοντική τους διάθεση και την άψογη συνεργασία.Φώτης Καραβασίλης
• Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής για την συμπαράσταση και την συνδρομή στην επίλυση θεμάτων που αντιμετωπίσαμε.
• Τα Μ.Μ.Ε. του Νομού Ημαθίας (έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο) για τη δημοσίευση των ανακοινώσεων και δελτίων τύπου της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διεξαγωγής Εκλογών του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ημαθίας.

Βέροια, 12 Μαρτίου 2018

Με εκτίμηση
Φώτης Καραβασίλης