Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

Το απόγευμα της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου 2018 το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» παρουσίασε τον οδηγό περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ΑμεΑ.

Ο οδηγός πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Οργάνωση για την προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων isea, στα πλαίσια της δράσης με τίτλο «Μόνο όλοι μαζί μπορούμε! Στη φύση δεν υπάρχουν διακρίσεις.» πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης Ατόμων με Αναπηρία, που χρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», μιας κοινής πρωτοβουλίας του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, του κοινωφελούς οργανισμού Hellenic Hope και του Ιδρύματος Μποδοσάκη.


Η παρουσίαση έγινε στον πολύ όμορφο ανακαινισμένο χώρο του καφέ foyer της Αντωνιάδειας Στέγης  Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, ΚοιΣΠΕ Ημαθίας Δεσμός, το οποίο δίνει εργασία σε ανθρώπους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα δημιουργώντας ένα διαφορετικό χώρο για όλους τους κατοίκους της Βέροιας.

Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό του καφέ foyer, τον κόσμο που παρευρέθηκε στην παρουσίαση καθώς και όλα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία μας τίμησαν με την παρουσία τους και κάλυψαν την εκδήλωση.