Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας τοπική επικαιρότητα

Με τον Μ. Χαλκίδη το 2019 ο Μόσχος Κυτούδης – αμφισβήτησε όμως το αν θα είναι υποψήφιος ο Χαλκίδης…!!!

Εξελίξεις στο κομμάτι που αφορά την ομάδα της πλειοψηφίας θα προκαλέσει η ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Μόσχου Κυτούδη ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019 με τον Μιχάλη Χαλκίδη.

Το ρεζουμέ όμως της ανακοίνωσης δεν είναι τα περί της απόφασής του να κατέβει στις εκλογές με τον Μ. Χαλκίδη, αλλά μια αποστροφή του λόγου του ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΑΝ είναι υποψήφιος δήμαρχος ο τελευταίος.

Η πλάκα είναι όμως ότι ο Μ. Χαλκίδης έχει ανακοινώσει εδώ και ένα τρίμηνο ότι θα είναι σίγουρα υποψήφιος δήμαρχος.

Άρα αυτό το ΑΝ του Μόσχου σημαίνει δυο πράγματα:

  • ή δεν ξέρει ότι ο Μιχάλης Χαλκίδης έχει πει εδώ και 3 μήνες ότι θα είναι υποψήφιος (μάλιστα είναι ο μοναδικός που το έχει ξεκαθαρίσει)
  • ή ότι ξέρει κάτι παραπάνω που δεν το ξέρουμε όλοι οι υπόλοιποι και μιλάει με “Αν”.

Η δεύτερη πλάκα είναι πως μόλις χθες βράδυ (Τετάρτη 10/1/2018) ο Μ. Κυτούδης καθόταν, μετά το τέλος της συνεδρίασης της ομάδας της πλειοψηφίας*, δίπλα – δίπλα στο ίδιο τραπέζι με τον νυν δήμαρχο Π. Γκυρίνη και άλλους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους σε ουζερί της Αλεξάνδρειας!

*για τη συνεδρίαση θα υπάρχει ανάρτηση άλλη στιγμή, να πούμε όμως ότι υπήρχαν αρκετές απουσίες και πολλή αυτοκριτική και κριτική.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Ράδιο Αβένα (και στους Τ. Καμπάνη και Στέλιο Κουρνιάκο) ο δημοτικός σύμβουλος, στην οποία μίλησε για τους ΤΟΕΒ αλλά και για τα πολιτικά πράγματα της περιοχής. Για τον ΤΟΕΒ Τρικάλων είπε αρκετά, ενώ δήλωσε ότι θα επαναδιεκδικήσει μια ακόμη θητεία στις εκλογές.

Συγκεκριμένα ο Μόσχος Κυτούδης είπε: “Αν ο Χαλκίδης με το καλό… θα είμαι υποψήφιος με τον Μιχάλη τον Χαλκίδη”.

Δείτε το κομμάτι της συνέντευξης που σχετίζεται με τα τοπικά αυτοδιοικητικά (στο οποίο ο Κουρνιάκος δίνει ρέστα και λέει ότι λέγεται στην πιάτσα) ΕΔΩ, μετά το 08:25.