Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από το Σύλλογο Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων

Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους ΑλεξάνδρειαςΑπό το Σύλλογο Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια και να συγχαρεί θερμά τους χορηγούς, οι οποίοι και φέτος ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια του Συλλόγου μας, για διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες τις Άγιες ημέρες των γιορτών.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους εξής χορηγούς:

1. ΚΡΑΧΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ από το χωριό Πλάτανος, έμπορος Λαϊκών αγορών, που μας πρόσφερε ρύζι σε ικανοποιητική ποσότητα εντελώς δωρεάν.

2. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ ΕΙΔΩΝ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΊΟΥ. Μας χορήγησε δωρεάν νωπά κοτόπουλα.

3. ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έμπορος στην πόλη της Βέροιας. Μας χορήγησε καφέδες, χαλβάδες και λουκούμια σε αρκετά μεγάλη ποσότητα.

4. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ πτηνοτροφείο και ψητοπωλείο. Μας χορήγησε νωπά κοτόπουλα

5. ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ βιοτεχνία τουρσιών. Μας χορήγησε πιπεριές τουρσί σε ικανοποιητική ποσότητα.

Τα παραπάνω είδη μαζί με άλλα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που προμηθεύτηκε ο Σύλλογός μας, τα προσφέραμε σε άπορες και αδύναμες οικονομικά οικογένειες, για να γιορτάσουν τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους χορηγούς μας κι ευχόμαστε να υπάρξουν μιμητές. Ο Σύλλογός μας θα είναι πάντα αρωγός, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, στην αντιμετώπιση τέτοιων κοινωνικών φαινομένων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ