Κατηγορίες
Αστερούπολη - Πλατύ Ημαθίας

Μουσικοχορευτική παράσταση, κλόουν και παραμύθι για παιδιά το απόγευμα των Χριστουγέννων στην Αστερούπολη

Ένα όμορφο και ξεχωριστό απόγευμα πέρασαν οι μικροί φίλοι της Αστερούπολης στο Πλατύ το απόγευμα των Χριστουγέννων. Ένα απόγευμα ιδιαίτερο, που είναι πάντα αποκλειστικά αφιερωμένο στα μικρά παιδιά.

Όσοι λοιπόν βρέθηκαν στον πεζόδρομο Πλατέος το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια μουσικοχορευτική παράσταση σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από το χορευτικό τμήμα της Αστερούπολης ενώ λίγο αργότερα ενθουσιάστηκαν και διασκέδασαν με τον ανεπανάληπτο κλόουν Timoleon Tiramola.

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια περίοδος μαγική για τα παιδιά. Είναι μια περίοδος που όλες οι ευχές των μικρών μας φίλων μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η Κατερίνα Δροσινού έβαλε τα παιδιά ακόμη πιο βαθιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, με τη βοήθεια του παραμυθιού της με τίτλο “Άραγε υπάρχει Αϊ Βασίλης;” στο σπιτάκι του αγαπημένου των παιδιών όλου του κόσμου.

 

Για την τρίτη ημέρα είναι προγραμματισμένες οι ακόλουθες δράσεις και παραστάσεις:

– Αθλοπαιδιές! Ελάτε να παίξουμε… (επιμέλεια Ελένη Λεωνίδα, γυμνάστρια). Ώρα 17:00
– Ώρα για τσίρκο. Ζογκλερικά, ακροβατικά και κλόουν με το Circus Taradadan (από τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πλατέος). Ώρα 18:00
– Zumba time!!! Μια ξεχωριστή παράσταση από την Πάττυ Παράσχου. Ώρα 19:00
– Συναυλία με τον Theo Foka, τη Fay Milioti και τη μπάντα τους. Ώρα 20:00