Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας ευχές

Μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας για το 2018

Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ΓκυρίνηςΣε μήνυμά του για το νέο έτος ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητές συνδημότισσες , αγαπητοί συνδημότες.

Με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους, εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους , η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία , οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, με αντοχές και ελπίδα για ένα ανθρώπινο, Αλληλέγγυο και Ειρηνικό 2018 για εμάς και τα παιδιά μας.

Κυρίαρχο στοιχείο στην αρχή κάθε νέας χρονιάς είναι η ενίσχυση της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον για τον καθένα και την καθεμιά προσωπικά αλλά και για την πατρίδα μας συνολικά.

Κάθε φορά στην αναμονή του νέου έτους, όλοι και όλες, θυμόμαστε το τι πράξαμε τη χρονιά που φεύγει και σχεδιάζουμε τη νέα που έρχεται.

Τη χρονιά που πέρασε, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, ως Δημοτική Αρχή ξεκινήσαμε ένα μεγάλο έργο για την οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου, την κοινωνική συνοχή και την καλύτερη αντιμετώπιση της καθημερινότητας των πολιτών, σε συνθήκες αντίξοες και σε μια εποχή πολύ δύσκολη.

Στη νέα χρονιά που έρχεται είναι αναγκαίο και απαραίτητο να συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια για το καλύτερο δυνατόν, αλλά συγχρόνως να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε δημιουργικά και διαχρονικά όλους τους κόπους, τις αγωνίες και τις επιτυχίες που έχουμε καταβάλει τα προηγούμενα χρόνια για την καλύτερη αντιμετώπιση των τοπικών υποθέσεων του Δήμου μας, την παροχή δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών, της νεολαίας, των παιδιών μας .

Κυρίαρχο στοιχείο στη λύση των προβλημάτων αλλά και στην υπέρβαση των όποιων δυσκολιών για την ανάπτυξη του δήμου μας είναι η κοινωνική συναίνεση, η σταθερότητα και η ενότητα όλων των πολιτών .

Μαζί με τις ευχές μου για τη νέα χρονιά , θέλω να επιβεβαιώσω τη δέσμευσή μου ότι ως Δημοτική Αρχή θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του Δήμου μας και προσωπικά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ειλικρίνεια, υπομονή και επιμονή, με πνεύμα συναίνεσης και δημιουργικής συνεργασίας, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών του Δήμου μας σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Ας δούμε το 2018 σαν μια νέα αφετηρία και με αρχές και αξίες να σταθούμε δυνατοί και όρθιοι ώστε να θεμελιώσουμε μονιασμένοι και αλληλέγγυοι την κοινωνική συνοχή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”