Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας Δήμος Αλεξάνδρειας πολιτική

Μέχρι τις εκλογές του ‘19 θα δούμε πολλά ακόμη!!!!

Για να έχετε και εσείς μια ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί: στις δημοτικές του 2019 στο Δήμο Αλεξάνδρειας έχει να πέσει πολύ γέλιο αλλά και πολύ κλάμα ταυτόχρονα.

Όντως υπάρχουν υποψήφιοι δήμαρχοι (ο Χαλκίδης είναι ο μόνος που μέχρι τώρα έχει δηλώσει ανοιχτά την πρόθεσή του) και φερόμενοι ως υποψήφιοι δήμαρχοι (όλοι οι υπόλοιποι) που κινούνται για να κάνουν τα… κονέ τους και να βρουν μια πρώτη “μαγιά” από υποψηφίους συμβούλους. Οι ίδιοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι τώρα έχουν πάρει στα σοβαρά τον ρόλο τους και επίσης κινούνται (ορισμένοι αγγίζοντας τα όρια της φαιδρότητας) – τη νέα φουρνιά εκκολαπτόμενων σωτήρων δεν τη γλυτώνουμε!!!

Έχουμε να δούμε πράματα και θάματα. Πάντως η μεγάλη πλάκα είναι πως το ‘14 (ή ακόμη και το ‘10) κάποιοι τα έριχναν χοντρά – και μάλιστα με χαρακτηρισμούς που δεν γράφονται – σε αυτούς που σήμερα προσεταιρίζονται (με ονόματα όταν θα έρχεται η ώρα των εκλογών). Φυσικά ούτε το ‘14 αλλά ούτε το ‘10 είναι πια τόσο μακριά ώστε να ξεχαστούν και να μην αναφερθούν και αυτά…

Μία απάντηση στο “Μέχρι τις εκλογές του ‘19 θα δούμε πολλά ακόμη!!!!”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.