Κατηγορίες
Αστερούπολη - Πλατύ Ημαθίας

Κοντά στον αθλητισμό και με πολλή – πολλή μουσική η Αστερούπολη της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου

Εκτός από τις κάθε είδους δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου, στην Αστερούπολη θα ήταν αδύνατο να μην υπάρχουν και δράσεις αθλητικού περιεχομένου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου τμήμα του πεζόδρομου Πλατέος μετατράπηκε σε ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ, στο οποίο οι μικροί επισκέπτες της Αστερούπολης διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ, μαθαίνοντας ταυτόχρονα για τα θετικά της ομαδικότητας, του αθλητισμού και των κοινών δράσεων. Επίσης οι επισκέπτες της Αστερούπολης παρακολούθησαν επίδειξη καράτε, που παρουσίασε ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Πλατέος στο χώρο μπροστά από τη σκηνή της Αστερούπολης.

Μιας σκηνής που λίγη ώρα αργότερα αποτέλεσε το επίκεντρο της διασκέδασης μέχρι αργά το βράδυ, χάρη στους Aca Pella αλλά και στους φίλους της Αστερούπολης που βρέθηκαν στο χώρο. Χορός, παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια και πολύ κέφι ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν μέχρι το κλείσιμο της βραδιάς.

Για το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου (προτελευταία ημέρα της φετινής Αστερούπολης) είναι προγραμματισμένες οι ακόλουθες δράσεις και παραστάσεις:

– Παρουσίαση χορευτικών από το Σύλλογο Ποντίων Αράχου “Ο Πόντος”, τον Λαογραφικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας “Ο Αμάραντος” και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αδένδρου
“Η Πρόοδος”. Ώρα 18:30
– Η Αστερούπολη και τα αποστακτήρια του Πλατέος σας προσκαλούν στην Γιορτή Τσίπουρου. Ελάτε να δοκιμάσετε εκλεκτό τσίπουρο και μεζέδες αλλά και να μάθετε λεπτομέρειες για την απόσταξη του εμβληματικού ποτού της Μακεδονίας, παρέα με τα Χάλκινα της Γουμένισσας. Ώρα 19:45