Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας κοινωνία

Ευχαριστήριο από το Δήμο Αλεξάνδρειας σε όσους προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΗ διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στους Χορηγούς, οι οποίοι με τη συνδρομή τους στη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου (ΕΣΠΑ 2014-2020) της πόλης μας συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθεια υποστήριξης των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής δυσπραγίας και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Μέσω των χορηγιών αυτών στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2017, τα στελέχη της δομής θα βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να μοιράσουν σε 103 οικογένειες του Δήμου Αλεξάνδρειας, οι οποίες αριθμούν περίπου 300 ωφελούμενα μέλη, σακούλες με είδη διατροφής, οι οποίες θα περιλαμβάνουν τα εξής: 1 kg μακαρόνια, 500 gr κριθαράκι, 500 gr φακές, 500 gr φασόλια, 500 gr ρύζι, 2 λίτρα ελαιόλαδο, 2 τεμάχια των 500 gr ντοματοχυμό, 1 kg ζάχαρη, 1 συσκευασία βιομηχανικής κομπόστας, 1 κουτί γάλα εβαπορέ, 1 kg αχλάδια νωπά, 2 μικρές συσκευασίες μελιού, γκοφρέτα σοκολάτας, μπισκότα και μερίδες νωπού κρέατος.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας στεγάζεται στην πλατεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού, αποτελεί συγχρηματοδοτούμενη δομή από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και θα διανέμει δωρεάν σε τακτική βάση τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού και είδη ψυχαγωγίας (βιβλία, παιχνίδια, cd κλπ) σε οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Τα παρεχόμενα είδη προέρχονται από δωρεές και χορηγίες των κατοίκων, των τοπικών και μη επιχειρήσεων, συλλόγων, φορέων και από χρηματοδότηση του Δήμου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ: 2333053071 και 2333053072.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας θέλοντας να ευχαριστήσει προσωπικά τους χορηγούς δήλωσε «Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά σας, με την οποία δείχνετε έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση στην προσπάθειά μας να τροφοδοτούμε σε σταθερή μηνιαία βάση αδύναμες οικονομικά οικογένειες συμπολιτών μας. Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εύχομαι σε σας και στους ωφελούμενους του παντοπωλείου μας Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και αισιοδοξία».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε:
ΤΟΤΤHΣ BINGO ABEE
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ
ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ – ΑΦΟΙ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ
VIVARTIA ΤΡΟΦΙΜΑ – ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΑΝΕΔΙΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ
Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ
VENUS GROWERS, ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ
DISCOUNT MARKT, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΑΕ
COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ
ΑΓΡΟΤΥΠ ΕΠΕ
κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ
κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΘΩΜΑ, ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ
κ. ΒΟΖΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟ
κ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
κ. ΚΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ