Κατηγορίες
βουλευτές Ημαθία ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και βουλευτές: δεν υπάρχει αποκλεισμός της Ημαθίας από αποζημιώσεις – ας κάνουν ενέργειες οι Δήμοι και η Περιφέρεια

χωράφια πλημμύρα 2017 ΝοέμβριοςΜε κοινή ανακοίνωσή τους η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας καθώς και οι τρεις βουλευτές Ημαθίας (Αντωνίου, Καρασαρλίδου, Ουρσουζίδης) διαψεύδουν δημοσιεύματα περί αποκλεισμού της Ημαθίας από τις αποζημιώσεις για πλημμύρες και καλούν Δήμους και Περιφέρεια να ενεργήσουν σχετικά για την ένταξη πλημμυροπαθών στο καθεστώς των αποζημιώσεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Σχετικά με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ότι αποκλείστηκε η Ημαθία από την κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις που αφορούν τις πλημμύρες στην Ημαθία.

 


Ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε αποζημίωση για πλημμύρες που έχουν υποστεί περιοχές της πατρίδας μας (όπως και η Ημαθία) προϋποθέτει τόσο από τους δήμους, όσο και από τις περιφέρειες να κατατεθούν τα ανάλογα αιτήματα, ώστε να ενταχθούν στο καθεστώς των αποζημιώσεων περιοχών που έχουν υποστεί ζημιές
Είναι φανερό λοιπόν ότι κανένας αποκλεισμός δεν υπάρχει από την Κυβέρνηση για την περιοχή της Ημαθίας. Οι δήμοι και οι περιφέρειες θα πρέπει να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθούν οι πληγέντες περιοχές στο καθεστώς των αποζημιώσεων.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Οι βουλευτές
Καρασαρλίδου Φρόσω
Ουρσουζίδης Γιώργος
Αντωνίου Χρήστος”