Κατηγορίες
πολιτική

Μηνύματα υποστηρικτών των Γεννηματά και Ανδρουλάκη στην Ημαθία ενόψει του 2ου γύρου

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μηνύματα από τους υποστηρικτές στην Ημαθία των 2 υποψηφίων για την εκλογή αρχηγού για το νέο πολιτικό φορέα (που προτίθενται να φτιάξουν το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι και άλλοι πολιτικοί φορείς) έφθασαν σήμερα, δυο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του 2ου γύρου των εκλογών (19/11).

Στα μηνύματα αυτά η “Επιτροπή Στήριξης Φώφης Γεννηματά Ημαθίας” και η “Πρωτοβουλία στήριξης Νίκου Ανδρουλάκη Αλεξάνδρειας Βέροιας Νάουσας” αναφέρουν τα ακόλουθα:

 

  • μήνυμα από την “Επιτροπή Στήριξης Φώφης Γεννηματά Ημαθίας”:

Μήνυμα Κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά για τις εκλογές της Κυριακής 19/11.
Η τολμηρή πρωτοβουλία για την ενότητα και την αναγέννηση της Προοδευτικής Παράταξης δικαιώθηκε την Κυριακή με το μεγάλο ξέσπασμα των πολιτών.
Και αυτή την Κυριακή είναι κρίσιμο ζήτημα η μεγάλη συμμετοχή.
Για τη δυναμική της παράταξης και ακόμα πιο ισχυρό το μήνυμα στην κυβέρνηση και τις συντηρητικές πολιτικές.

Ζητώ καθαρή εντολή.

Για μεγάλη παράταξη νίκης τώρα!
Με πίστη στο νέο που δημιουργούμε.
ΜΑΖΙ Τολμήσαμε, ΜΑΖΙ Πετύχαμε, ΜΑΖΙ Νικάμε!”


  • μήνυμα από την “Πρωτοβουλία στήριξης Νίκου Ανδρουλάκη Αλεξάνδρειας Βέροιας Νάουσας”

“Αλεξάνδρεια 17/11/2017

Φίλη και φίλε

– Εξαιτίας της κήρυξης του τριήμερου πένθους που προέκυψε από τα ακραία ΚΑΙΡΙΚΑ φαινόμενα ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ για τις εκλογές της δεύτερης ΚΥΡΙΑΚΗΣ για την ανάδειξη του επικεφαλής του ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ της Δημοκρατικής Παράταξης

πρότεινε:

– α) την μετάθεση των εκλογών για την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό από την επιτροπή ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ επειδή αυτές συμπίπτουν με τις εκλογές των δικηγορικών Συλλόγων.

– β) την αλλαγή της ΤΗΛΕΜΑΧΙΑΣ (DIBATE) στην τηλεόραση από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ στο ΣΑΒΒΑΤΟ πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό – προφανώς και θα υπάρχουν κάποιοι λόγοι- από την κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

– Όπως είναι γνωστό οι εκλογές αυτές απαιτούν μια πνοή αναγέννησης, μια διάθεση αλλαγής γενιάς, μια ποιότητα στόχων, μια νέα αντίληψη και κυρίως μια νέα νοοτροπία για μια πραγματική αλλαγή.

– Χρέος μας λοιπόν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου να προσέλθουμε μαζικά στην ΚΑΛΠΗ και να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.

Πρωτοβουλία στήριξης ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ”