Κατηγορίες
Περισκόπηση

Κι όμως πέρασαν δέκα (10) χρόνια! Δέκα χρόνια “Περισκόπηση”

ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ - 10 χρόναΚι όμως πέρασαν δέκα (10) χρόνια!
Δέκα χρόνια από την πρώτη ανάρτηση, απ’ την 1η Νοεμβρίου του 2007…!

Με συνεχή παρουσία στα πραγματικά σημαντικά πράγματα της περιοχής, αυτά που αφορούν όλους μας. Με πάνω από 24.000 (είκοσι τέσσερεις χιλιάδες) αναρτήσεις!!!
Και το βασικότερο όλων, με άποψη που την παραθέτουμε. Που σε κάποιους μπορεί να αρέσει, σε κάποιους όχι – όμως αυτή είναι, τι να κάνουμε;;;;

Πολλά, άπειρα “ευχαριστώ” σε όλους αυτούς που στη δεκαετία που πέρασε βοήθησαν και βοηθούν ακόμη και σήμερα. Σε αυτούς με τους οποίους η συνεργασία μας σταμάτησε, σε αυτούς με τους οποίους η συνεργασία μας συνεχίζεται ακόμη και τώρα.

Κυρίως όμως άπειρα “ευχαριστώ” σε εσάς, σε αυτούς που καθημερινά επισκέπτεστε την Περισκόπηση, γιατί έχει γίνει μια… απαραίτητη συνήθεια. Στην αρχή ήσασταν λίγοι σε αριθμό, πλέον είστε πάρα πολλοί οι επισκέπτες της Περισκόπησης. Άλλωστε το ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ που βρισκόμαστε δεν είναι τυχαίο και αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε όλους εσάς, στους αναγνώστες. Αυτή είναι η πραγματική δύναμη, εσείς!

Δέκα χρόνια είναι μεγάλο διάστημα και ταυτόχρονα μεγάλο βάρος. Το οποίο θα προσπαθήσουμε να συνεχίζουμε να σηκώνουμε, ελπίζουμε με την ίδια επιτυχία.
Χωρίς να γίνεται απλή παράθεση των σημαντικών γεγονότων. Και με σεβασμό τον κόπο των άλλων (blogger ή δημοσιογράφων, που σε κάποια θέματα είναι οι πηγές μας).
Αλλά με το ίδιο ύφος γραφής, με όσο το δυνατόν καλύτερη χρήση της ελληνικής γλώσσας και κυρίως με άποψη.

Σας ευχαριστούμε όλους και συνεχίζουμε!