Κατηγορίες
πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ (ξανα)απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για την επίσκεψη Νεφελούδη

Η συνέχεια στη δημόσια… αλληλογραφία μεταξύ των νομαρχιακών επιτροπών Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ υπάρχει και δίδεται σήμερα (και κάτι μας λέει πως δεν θα είναι το τελευταίο της συγκεκριμένης σειράς δελτίων τύπου).
Στο τελευταίο του σχόλιο-δελτίο τύπου το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, αναφέρει:

“Αναμενόμενη τόσο για το ύφος, όσο και για το περιεχόμενο η «απάντηση» της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο μας για την επίσκεψη του Γ.Γ Εργασίας στην Ημαθία. Προφανώς και δεν επιθυμούμε να συντηρήσουμε διάλογο με τους τοπικούς εκπροσώπους ενός περιφερόμενου θιάσου σκιών. Ωστόσο μερικές παρατηρήσεις θα ήταν χρήσιμες για όσους επιθυμούν να βγάλουν μερικά συμπεράσματα.


1) Οι πρώην εργαζόμενοι στα s/m και στην ΕΝ.ΚΛΩ τι περιμένουν να ακούσουν από τον καθ’ ύλη αρμόδιο κυβερνητικό παράγοντα, λόγια συμπάθειας και συμπαράστασης ή συγκεκριμένες λύσεις στο πρόβλημα τους;
2) Είπε κάτι συγκεκριμένο ο κ. Νεφελούδης και δεν το αντιληφθήκαμε; Αν το έκανε, τότε ναι είμαστε «αδιάβαστοι»
3) Από πότε άραγε οι γεμάτες αίθουσες ανθρώπων που αγωνιούν για την επίλυση των προβλημάτων τους είναι δείγμα αποδοχής μιας πολιτικής λαϊκισμού, ψεύδους και ακατάσχετης υποσχεσιολογίας;

Η εικονική πραγματικότητα που επιχειρούν να δώσουν τα συνεταιράκια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει πλέον ακροατήριο. Η ελληνική κοινωνία βιώνει με το χειρότερο τρόπο τις αυταπάτες και τα ψεύδη τους.

Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη που εκπροσωπεί τις δυνάμεις της ευθύνης και της σοβαρότητας στη χώρα, μέσα από την ανασυγκρότηση της και την απαλλαγή από τα βαρίδια του παρελθόντος (που όλοι γνωρίζουμε που κατοικοεδρεύουν σήμερα), θα σταθεί εμπόδιο τόσο στον εθνικολαικισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και στον άκρατο νεοφιλελευθερισμό του Μητσοτάκη και της ΝΔ. Η χώρα θα γυρίσει σελίδα και θα απαλλαγεί από μια συντριπτική μειοψηφία που επιθυμεί να την κρατά εγκλωβισμένη στις αγκυλώσεις ενός καταδικασμένου παρελθόντος.

Η ώρα της αλήθειας κοντεύει.. για ΟΛΟΥΣ”