Κατηγορίες
παραπολιτικά

Οι δημοτικές του ‘19 κι ένα DeLorean έξω από το δημαρχείο

Οι λίγο μεγαλύτεροι θα θυμάστε εκείνη τη σειρά αμερικάνικων ταινιών που είχε τον τίτλο “Back to the Future”.

Η σειρά αποτελούνταν από τρεις ταινίες, στις οποίες ο πρωταγωνιστής “μετακινούνταν” με τη βοήθεια ενός DeLoren από το παρόν στο παρελθόν, μετά ξανά στο μέλλον, μετά στο παρελθόν, στο παρόν κ.ο.κ.
Οι πληροφορίες που έχω λένε ότι τώρα (δηλαδή στο παρόν, 2017) γίνονται συζητήσεις, που έχουν μάλιστα προχωρήσει αρκετά, ώστε να εμφανιστεί στο πολιτικό μέλλον της περιοχής (δηλαδή στο 2019) μια υποψηφιότητα που έρχεται από το σχετικά πρόσφατο παρελθόν.


Επίσης μια άλλη πληροφορία που έχω αναφέρει ότι (πάντα με ορίζοντα το 2019) γίνονται συζητήσεις με άλλο πρόσωπο ώστε να ασχοληθεί με την τοπική πολιτική σκηνή άνθρωπος που τώρα δραστηριοποιείται στη συμπρωτεύουσα.

Για όλα τα παραπάνω θα σας έχουμε σταδιακά περισσότερη πληροφόρηση (που μόνο εδώ μπορείτε να βρείτε και μάλιστα γραμμένη με… ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο).

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, παρά το ότι ακόμη έχουμε 2 “γεμάτα” χρόνια μέχρι το ‘19, οι ζυμώσεις έχουν αρχίσει.

Μόνη παραφωνία στο όλο σκηνικό; Κάτι περίεργοι, που αντί να κλειστούν στα σπίτια τους – όχι λόγω ηλικίας αλλά λόγω του ότι “τα ξέρουν όλα” – και να αφήσουν χώρο να βγουν μπροστά άλλοι πιο σοβαροί και αποδεκτοί από τον κόσμο, θέλουν να εμπλακούν ενεργά και αποζητούν ρόλο, παίζοντάς το ινστρούχτορες (και έτσι “καίνε” κάθε άνθρωπο που πλησιάζουν για να τον “συμβουλέψουν”!).