Κατηγορίες
Νάουσα

Νάουσα: εκδήλωση της Επιτροπή Ισότητας του Δήμου στις 7 Οκτωβρίου

Δημαρχείο ΝάουσαςΗ Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Νάουσας ξεκινάει ετήσιο αφιέρωμα στις Ελληνίδες συγγραφείς και στη λογοτεχνία με διάφορες δράσεις.

Στην πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου τον Πολυχώρο Χρήστος Λαναράς, αίθουσα Έρια και ώρα 18:00 θα παρευρεθούν μέλη της ομάδας «το Ράφι της Αγάπης», μία ομάδα ενεργών και πολυτάλαντων συγγραφέων όπου θα παρουσιάσουν το εξαιρετικό βιβλίο της Τζίνας Ψαρρή από τις εκδόσεις Όστρια, το μυθιστόρημα με τίτλο “ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ” και θα μιλήσουν για την δράση της ομάδας τους.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Χορωδιακή Ομάδα mammaCanto με τη συνοδεία του ορχηστρικού σχήματος CantoPappas & The Violin.

Την ίδια ημέρα 7 Οκτωβρίου και πάντα στην αίθουσα Έρια η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Νάουσας σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) θα παρουσιάσουν την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Γυναίκες στους Δρόμους της προσφυγιάς» την οποία θα προλογίσει ο εξωτερικός συνεργάτης και επιμορφωτής του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) κος Κώστας Μακρίδης.

Η έκθεση θα ανοίξει στις 7 Οκτωβρίου το απόγευμα και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.