Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια λόγω της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου

Λόγω της διεξαγωγής της παρέλασης και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, το Σάββατο 28/10 στην Αλεξάνδρεια θα ισχύσουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία:

α. Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 09:00 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 10:30 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

γ. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από ώρα 11:30 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης – Βέροιας).