Κατηγορίες
Ημαθία πολιτική

Βέροια: συνέντευξη των εκπροσώπων της “Επιτροπής Αλεβιζάτου” στην Ημαθία

Συνέντευξη τύπου σχετική με τα της εκλογικής διαδικασίας μέσα από την οποία θα αναδειχθεί ο/η αρχηγός του υπό διαμόρφωση πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς έδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι εκπρόσωποι της λεγόμενης “Επιτροπής Αλεβιζάτου” στην Ημαθία.

Υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας έχουν οριστεί οι Γ. Χασιώτης (υπεύθυνος για το σύνολο της Π.Ε. Ημαθίας), Ν. Μπρουσκέλης (υπεύθυνος για την περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας), Τάσος Τόλιος (υπεύθυνος για την περιοχή του δήμου Βέροιας) και Θ. Δόδης (υπεύθυνος για την περιοχή του Δήμου Νάουσας).

Οι τέσσερις στις ολιγόλεπτες εισηγήσεις τους εξέφρασαν τις θέσεις για το εγχείρημα που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός κεντροαριστερού πόλου ενώ απηύθυναν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Επίσης ενημέρωσαν για τα σημεία στα οποία θα ψηφίσουν όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν στις εκλογές καθώς και για τη διαδικασία εν γένει.

Όσον αφορά τα σημεία που θα στηθούν κάλπες: στο Δήμο Βέροιας θα υπάρχουν εκλογικά κέντρα στο δημαρχείο της Βέροιας, στα Ριζώματα, στην Βεργίνα, στο Μακροχώρι και στον Άγιο Γεώργιο. Στον δήμο Νάουσας στο ΚΑΠΗ της Νάουσας, στον Κοπανό και στο Αγγελοχώρι. Στο Δήμο Αλεξάνδρειας εκλογικά κέντρα θα υπάρχουν στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας, στη Μελίκη, στα Καβάσιλα και στο Πλατύ. Όσον αφορά το κόστος συμμετοχής αυτό θα ανέρχεται στα 4 ευρώ ενώ αναμένεται η απόφασης της επιτροπής σχετικά με το αντίτιμο για ανέργους ή ΑμΕΑ.