Κατηγορίες
αιμοδοσία Αλεξάνδρεια εκδηλώσεις

Άναψε η “Φλόγα της Αγάπης” στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Με μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν δεκάδες μικροί και μεγάλοι συμπολίτες μας ο Δήμος Αλεξάνδρειας υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου τη “Φλόγα της Αγάπης”.
Τη φλόγα υποδέχθηκε στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας ο δήμαρχος Παν. Γκυρίνης.
Ακολούθησε σύντομοι χαιρετισμοί ενώ στη συνέχεια έγινε λαμπαδηδρομία με τη συμμετοχή πολλών δρομέων που ήταν μέλη συλλόγων, αθλητικών σωματείων και μεμονωμένα άτομα.
Τη λαμπαδηδρομία οδηγούσαν τιμητικά γνωστοί αθλητές της περιοχής μας – πρωταθλητές στα αγωνίσματά τους, όπως ο Ν. Τουλίκας, ο Κ. Χαμαλίδης, η Γεωργ. Γκουγκούδη, ο Π. Στεφανίδης.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου βραβεύτηκαν για την προσφορά τους η ομάδα Εθελοντών του Δήμου Αλεξάνδρειας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μελίκης, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Τρικάλων και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιανοβεργίου καθώς και η επιχειρηματίας Ε. Καραγιάννη.

Στην εκδήλωση μίλησε για την αιμοδοσία ο γιατρός του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας Θεόφ. Κουπίδης ενώ στο τέλος της δόθηκαν σε όσους εθελοντές αιμοδότες παρευρίσκονταν αναμνηστικοί έπαινοι.
Στο χώρο έξω από το Δημαρχείο το Τοπικό Τμήμα του ΕΕΣ είχε στάντ ενώ συγκεντρώνονταν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.