Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ΠΑΣΟΚ πολιτική

Γεννηματά από την Αλεξάνδρεια για τη νέα συμφωνία που κύρωσε η Βουλή: “οι όροι της συμφωνίας μοιάζουν με συνθηκολόγηση ηττημένου”

Στην Αλεξάνδρεια, στο πλαίσιο περιοδείας που κάνει στην Ημαθία, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Στην Αλεξάνδρεια την ανέμεναν ο Κ. Ασλάνογλου (γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας), ο Νίκος Μπρουσκέλης (πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αλεξάνδρειας και μέλος του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης), ο Στέλιος Αρβίθης (επίσης μέλος του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης) και ο Γρηγ. Γιοβαννόπουλος (γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ της Αλεξάνδρειας).

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατευθύνθηκε σε γνωστό cafe της Αλεξάνδρειας, όπου και μίλησε σε κομματικά στελέχη και πολίτες που πήγαν εκεί για να την ακούσουν αλλά και να της μεταφέρουν προβλήματα των κλάδων τους. Επίσης άκουσε τις θέσεις εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου και του Αγροτικού Συλλόγου, οι οποίοι της ανέλυσαν με δυο κουβέντες την υφιστάμενη κατάσταση στην περιοχή.

Στην ομιλία της η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την Κυβέρνηση – προφανώς δίδοντας και ένα πρώτο στίγμα της ομιλίας της στη Βέροια, που θα γίνει στις 19:30 – ότι δεν διαπραγματεύτηκε καθόλου και ότι παραδόθηκε αμαχητί, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τα αντίμετρα “παραμύθι”.

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη Γεννηματά στην Αλεξάνδρεια.