Κατηγορίες
αθλητικά

Από 16 έως 20 Ιουνίου το Veria Basketball Camp 2017

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας η συνέντευξη τύπου για το τρίτο μπασκετικό camp που θα διεξαχθεί στη Βέροια από 16 – 20 Ιουνίου 2017 με την ονομασία «Veria Basketball Camp» και διοργανωτή τον Κώστα Τσαρτσαρή σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου και του ΑΟΚ Βέροιας.

Στο πάνελ κάθισαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Φιλίππου Βέροιας Ηλίας Λαζός, ο προπονητής του ΑΟΚ Βέροιας Τούσας Θωμάς και φυσικά ο Κώστας Τσαρτσαρής.

 

Ο Δήμαρχος Βέροιας είπε: «Σας καλωσορίζουμε στο τρίτο Veria Basketball Camp που γίνεται στην πόλη της Βέροιας από τις 16-20 Ιουνίου με συνδιοργάνωνες το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας το Φίλιππο Βέροιας και τον ΑΟΚ Βέροιας. Θεωρούμε ότι είναι κάτι το ιδιαίτερα θετικό για τα παιδιά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής η διεξαγωγή του camp. Πιστεύουμε στον αθλητισμό. Σε μια εποχή με πολλούς πειρασμούς, ο αθλητισμός είναι αυτός που μπορεί να απομακρύνει τα παιδιά από αυτούς τους πειρασμούς, να τους δώσει μια διαφορετική σκέψη και υποδομή. Είμαστε λοιπόν κοντά σε αυτή την διοργάνωση, όπως και τα δυο προηγούμενα χρόνια.»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής : «Μετά την μεγάλη συμμετοχή των παιδιών τα δυο προηγούμενα χρόνια και το αγκάλιασμα του κόσμου βρισκόμαστε εδώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για την διοργάνωση του «Veria Basketball Camp 2017». Eυχαριστώ τον Δήμαρχο Βέροιας για την τιμή που μας κάνει και την βοήθεια που μας παρέχει κάθε χρόνο καθώς και τους δυο τοπικούς συλλόγους. Τον Φίλιππο και τον ΑΟΚ Βέροιας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τα παιδιά μέσα στον αθλητισμό, να δώσουμε μια εναλλακτική λύση σε διάφορα θέματα που μαστίζουν την κοινωνία και διέξοδο στους γονείς. Θεωρώ ότι μετά από τα δυο προηγούμενα χρόνια αποκτήσαμε μεγάλη εμπειρία και έχουμε δώσει πολλά σημαντικά στοιχεία στον αθλητισμό του τόπου. Φέτος θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε στα παιδιά επιπλέον πράγματα. Ένα από αυτά είναι να βρεθούν κοντά και να γνωρίσουν έναν πολύ μεγάλο Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Μιλάω βέβαια για τον Γιάννη Αντετοκούμπο και την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη (18 Ιουνίου) με τα αδέρφια του εναντίον της γενιάς του 2005. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τα μικρά παιδιά να δουν αυτό το παιχνίδι και να γνωρίζουν από κοντά τους Έλληνες διεθνείς μπασκετμπολίστες. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του camp θα βάλουμε νέα στοιχεία στις προπονήσεις και θα κρατήσουμε το 3×3 στο κέντρο της Βέροιας (Γήπεδο Άρης Γεωργιάδης) όπου οι γονείς αλλά και ο κόσμος της Βέροιας θα μπορέσει να απολαύσει από κοντά τα παιδιά τους. Η μετακίνηση των παιδιών θα γίνεται δωρεάν από την Βέροια προς το Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» και αντίστροφα με λεωφορεία. Από αύριο (23/5) θα κυκλοφορήσουν τα φυλλάδια συμμετοχής καθώς και οι κανονισμοί του camp. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν είτε απευθυνόμενοι στις δυο ομάδες μπάσκετ της πόλης Φίλιππο και ΑΟΚ, είτε σε διάφορα σημεία της πόλης που θα ανακοινωθούν μέσα από την σελίδα του camp στο facebook. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να καλεί στο τηλέφωνο 6984 958745 ή ηλεκτρονικά στα email info@filipposbc.gr και campveria@gmail.com. Ευχαριστώ όλους και τον τύπο που μας παρέχει μεγάλη βοήθεια και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία.»

Ο Στέργιος Διαμάντης (ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας) : «Εμείς ως ΚΑΠΑ είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες. Εξαρτάτε ποιος έρχεται στην Βέροια ποιος κάνει το camp. Ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που έβγαλε η Βέροια. Ξεκίνησε από την ΓΕΒ, πήγε στον Φίλιππο, στην Νήαρ Ήστ, το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό. Εκτός από αθλητής ήταν κύριος μέσα και έξω από τα γήπεδα. Δεν χρειάζεται να πω αν θα έχει επιτυχία το Veria Basketball Cam. Η επιτυχία είναι δεδομένη. Προτρέπω τους γονείς να στείλουν τα παιδιά στο camp και μόνο κέρδος θα έχουν από αυτή τη συμμετοχή».

Ηλίας Λαζός, (πρόεδρος διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Φιλίππου Βέροιας) : «Σήμερα είναι μια ευτυχής συγκυρία για το ελληνικό μπάσκετ. Ανεξαρτήτως οπαδικών επιλογών. Ο Ολυμπιακός δεύτερος στην Ευρώπη. Από το Ευρωμπάσκετ του 1987 και μετά το μπάσκετ είναι το νούμερο ένα άθλημα στην Ελλάδα, σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε εθνικό. Έτσι και εμείς εκτός από τις ομάδες της πόλης, προβάλουμε το άθλημα στην πόλη μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή με αυτό camp που διοργανώνει ο Κώστας Τσαρτσαρής για τρίτη χρονιά. Οι συμμετοχές αυξάνονται κάθε χρόνο και αυτό θα γίνει και φέτος. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να έρθουν να δουν, να μάθουν, να διασκεδάσουν, να ακούσουν ανθρώπους του χώρου και να πλάσουν τα όνειρά τους και να περάσουν ένα πολύ όμορφο πενθήμερο. Ελπίζω του χρόνου το camp να μπορέσει να έχει διάρκεια δυο εβδομάδες. Καλώ λοιπόν όλους τους γονείς. Φέρτε τα παιδιά σας. Φέρτε τα στο μπάσκετ. Φέρτε τα κοντά στον αθλητισμό»

Ο Θωμάς Τούσας (προπονητής ΑΟΚ) : «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερος αθλητικός πρεσβευτής της πόλης από τον Κώστα Τσαρτσαρή και είναι τιμή μας για αυτή την προσπάθεια που κάνει στην Βέροια. Όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε πρέπει να το κάνουμε ώστε το camp να μακροημερεύσει . Θα βοηθήσουμε κι εμείς να γίνει θεσμός στην πόλη μας, της κεντρικής Μακεδονίας. Πρέπει να φέρουμε κόσμο και εκτός Βέροιας. Το μπάσκετ της πόλης το αξίζει και θα είμαστε κοντά».

 

1Ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΩΡΑ

08:15

ΠΑΡΚΟ «ΕΛΗΑΣ» – ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

1Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:20

ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ, ΕΝΑΝΤΙ ΚΛΙΝΙΚΗΣ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

2Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:25

ΟΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΚΑ

3Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:30

ΟΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΑΡΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΝΕΚΤΟΤΑΦΕΙΩΝ

2Ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΩΡΑ

08:15

ΠΑΡΚΟ «ΕΛΗΑΣ» – ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

1Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:20

ΟΔΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

2Η ΣΤΑΣΗ

ΩΡΑ

08:25

ΟΔΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ

 

Η αναχώρηση των λεωφορείων από το ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» θα είναι στις 13:00. Η αποβίβαση των παιδιών θα γίνεται στις ίδιες στάσεις και παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την έγκαιρη προσέλευση και υποδοχή των παιδιών τους.
Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του «Veria Basketball Camp 2017» στο facebook (http://www.facebook.com/veriacamp)
Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα ΛΑΟΣ, ΑΚΟΥ 99.6, Sportorama.gr, pliroforiodotis.gr, Ράδιο Ημαθία 97.3, basketplus.gr