Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα: εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα διοργανώνει ή συμμετέχει σε μία σειρά εκδηλώσεων. Μία από αυτές θα βρίσκεται κοντά σας!

Πέμπτη 1 Ιουνίου: Εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλοχωρίου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ώρες 17:30 – 20:30. Προβολή ταινίας «Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού: ένας άγνωστος θησαυρός» και παιχνίδια/κατασκευές με θέμα το περιβάλλον για παιδιά δημοτικού, έκθεση ζωγραφικής των παιδιών του τμήματος εικαστικών του ΚΠΟΔΔ.

Δευτέρα 5 Ιουνίου: Στο πλαίσιο της Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού, στις 9 το βράδυ, στο Πάρκο Ανθοκομικής, στο Πεδίον του Άρεως, στη Θεσσαλονίκη (απέναντι από την ΕΡΤ3).

Τετάρτη 7 Ιουνίου: ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνουν το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και άλλοι φορείς στο Πάρκο Κατερίνης, με εργαστήρια κατασκευών, μουσικής, εικαστικών και περιβαλλοντικά παιχνίδια. ‘Ώρες: 9:30 – 13:00.

Κυριακή 11 Ιουνίου: 2ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού, στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, σε συνεργασία με το Δήμο Δέλτα. Ώρες 10:00 – 14:00. Περιβαλλοντικά παιχνίδια και εργαστήρια, παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρική παράσταση, προβολές ταινιών, ξεναγήσεις στην ενημερωτική έκθεση του Κέντρου Πληροφόρησης
Κυριακή 11 Ιουνίου: Γιορτή Τοπικών Προϊόντων στη Νέα Αγαθούπολη. Η Τοπική Κοινότητα Νέας Αγαθούπολης, με τη συνεργασία του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, διοργανώνει στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης την 2η Γιορτή Τοπικών Προϊόντων. Τοπικοί παραγωγοί θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, ενώ επίσης θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στον υγρότοπο και παρατήρηση πουλιών.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ: