Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια εκδηλώσεις υγεία

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού από το Τμήμα Αλεξάνδρειας του ΕΕΣ

Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση για ένα θέμα που θα πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητες των γυναικών ως προς τους προληπτικούς ελέγχους διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου το Τοπικό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού Ν. Θεσσαλονίκης “Άλμα Ζωής”.

Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση είχε θέμα την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και σε αυτή μίλησαν οι Γεώργιος Κυρόπουλος, ακτινολόγος με ειδίκευση σε παθήσεις μαστού, Δέσποινα Πάρτσια, κοινωνική λειτουργός συλλόγου “Άλμα Ζωής” Θεσσαλονίκης και Ελένη Ντελιοπούλου, αντιπρόεδρος ΕΛΛ.Ο.Κ., εκπαιδευμένη εθελόντρια συλλόγου “Άλμα Ζωής” Θεσσαλονίκης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Κων/νος Στεφανάκης, πρόεδρος του τοπικού τμήματος Αλεξάνδρειας του ΕΕΣ και η Κυριακούλα Δερεκενάρη, πρόεδρος συλλόγου “Άλμα Ζωής” Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο μεγάλο πρόβλημα του καρκίνου του μαστού, το οποίο είναι (όπως και σε όλες τις περιπτώσεις καρκίνων) πολυδιάστατο, στις ενώ οι δυο επικεφαλής των φορέων που διοργάνωσαν την εκδήλωση αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους τόσο στην διαχρονικότητα των προβλημάτων όσο και στη συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων που διοργάνωσαν την εκδήλωση.