Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Εκδρομή στο Ρούπελ διοργανώνει το παράρτημα Ημαθίας της ΕΑΑΣ

Από το Παράρτημα Ημαθίας της ΕΑΑΣ Ημαθίας γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 το Παράρτημα θα πραγματοποιήσει εκδρομή, με αυθημερόν επιστροφή, στο Ρούπελ με σκοπό την παρακολούθηση της αναβίωσης της επικής μάχης του Απριλίου του 1941 εναντίον των δυνάμεων του Άξονα.

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιήσουν επίδειξη και οι πολυβραβευμένες ομάδες επιδείξεων F-16 «ΖΕΥΣ» και Τ-6 «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Το θέαμα θα είναι ανεπανάληπτο και λίγοι οι τυχεροί που θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

Ο Δήμος Σιντικής που διοργανώνει την εκδήλωση, έχει ανεβάσει στο YouTube (https://youtu.be/RwpdJgFl8N4) φιλμάκι για την προώθηση της εκδήλωσης, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βλέπετε στη σελίδα της ΕΑΑΣ στο Facebook και στον Ιστότοπο: WWW.ROUPEL1941.INFO

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η αναχώρηση θα γίνει τις πρωϊνές ώρες, ούτως ώστε η άφιξη στο Ρούπελ να γίνει πριν από τις 10 το πρωί, αφού προβλέπεται κοσμοσυρροή μεγαλύτερη της περυσινής. Μετά την περιήγηση και τα δρώμενα, οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα γευματίσουν στην περιοχή και θα επιστρέψουν αργά το απόγευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Παραρτήματος, καθημερινά 11:00 έως 13:30, από 3 Απριλίου μέχρι 5 Μαΐου 2017. Προτεραιότητα έχουν τα Μέλη του Παραρτήματος ενώ όπως διευκρινίζεται μπορούν να φιλοξενηθούν και φίλοι του.