Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας

eaynhlogoΑπό την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

Αγαπητέ κύριε Κωνσταντίνο ΣΟΥΚΟ,
Την Παρασκευή 2/12/2016 έκπληκτοι λάβαμε γνώση της αν μη τι άλλο τιμητικής προσφοράς σας προς την Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος  για την κατασκευή κλειστού σκοπευτηρίου με βληματοδόχο εκπαίδευσης 4 θέσεων βολής αξίας 185.000 €.

Ένα πάγιο αίτημα του συνδικαλιστικού μας κινήματος για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης του Έλληνα αστυνομικού γίνεται σήμερα πραγματικότητα χάρη στη γενναιόδωρη οικονομική προσφορά σας προς το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού Βόρειας Ελλάδας, δημιουργώντας ένα σύγχρονο κλειστό σκοπευτήριο στις εγκαταστάσεις της Σ.Μ.Ε.Β.Ε.

Είναι πλέον ευρέως γνωστό πως στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας, η εύρεση κονδυλίων για αντίστοιχες δράσεις είναι πλέον σχεδόν ανύπαρκτες και χωρίς την ιδιωτική πρωτοβουλία και εν προκειμένω την δική σας πρωτοβουλία δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά.

Η αγάπη σας για το Σώμα της ΕλληνικήςΑστυνομίας είναι έμπρακτη, είναι δεδομένη, είναι παράδειγμα προς μίμηση απ’ όλους μας. Για εμάς κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία και προσφορά είναι ιδιαίτερα δεσμευτική προκειμένου να φανούμε για μία ακόμη φορά αντάξιοι των προσδοκιών και της Αγάπης σας για μια σύγχρονη Αστυνομία.

Σας Ευχαριστούμε πολύ.